ΧΑΝΕΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΤΣΙ...



Σκέτη απογοήτευση η σημερινή εμφάνιση της ομάδας μας ,απέναντι στις γαυρίνες που σήμερα ουσιαστικά κλείδωσαν την πρώτη θέση στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος .Το οποίο σημαίνει πως αν θέλουμε πρωτάθλημα φέτος πρέπει να σπάσουμε την έδρα στο μπουρδέλο τους. Και αυτό θα συμβεί μόνο αν τα κορίτσια μας αποφασίσουν να παίξουν σοβαρό βόλλευ. Γιατί με τέτοιες εμφανίσεις σαν τις σημερινή αδικούν πρώτα απόλα τους εαυτούς τους ,γιατί μας έχουν αποδείξει πάμπολλες φορές πως αξίζουν πολλά και είναι με διαφορά οι καλύτερες αθλήτριες. Η ομάδα ,απο την αρχή της χρονιάς δεν εντυπωιάζει ,απλά πιστεύαμε πως στα κρίσημα ματς θα έβγαζαν το πρόσωπο που έπρεπε. Κάτι τέτοιο δεν έγινε και χάσαμε απο γαύρο και μαρκόπουλο στην έδρα μας (στα χαρτιά μόνο..) ,με αποτέλεσμα να χάνουμε και το πλεονέκτημα έδρας.

Χωρίς καμία δόση υπερβολής ,έχουμε πάρα πολλά χρόνια να δούμε τόσο άσχημη εμφάνιση απο το συγκεκιμένο τμήμα σε ένα ντέρπυ. Και για αυτό ευθύνεται ο προπονητής ,που ουσιαστικά στηρίζεται στις παίκτριες και μόνο ,στα κορίτσια που δεν έχουν πάρει ακόμη στα σοβαρά την σαιζόν ,στην διοίκηση και συγκεκριμένα στον Πιστιώλη που παίρνει την μία λάθος απόφαση πίσω απο την άλλην και στον κόσμο που δηλώνει περισσότερο απών απόσο πρέπει.

Δεν θέλουμε να στοχοποιήσουμε παίκτριες αλλά πρέπει να το πούμε. Η Μυλωνά πρέπει να αφήσει οτιδήποτε άλλο απασχολεί τον χρόνο της και να αφοσιωθεί στο βόλλευ. Και γενικά όλες οι κοπέλες να καταλάβουν πως οι γαυρίνες μέχρι στιγμής δείχνουν πως το θέλουν περισσότερο και μάλισα πολύ περισσότερο. Αν συνεχιστεί η ιδια αγωνιστική κατάσταση ,ίσως τα πράγματα να μην γίνεται να αλλάξουν.

Τις επόμενες βδομάδες έχουμε τα ευρωπαικά με τις γαυρίνες. Με τέτοιες εμφανίσεις πρόκριση δεν παίρνουμε και θα είναι ξεφτύλα να μας αποκλείσουν. Έχουμε εμπιστοσύνη στην ομάδα και ελπίζουμε να μας δικαιώσει.

Όσο για την Γλυφάδα ...απλά δεν τραβάει. Ούτε ο κόσμος την γουστάρει ,ούτε αυτοί που πατάνε δεν έχουν την καύλα να κάνουν κερκίδα..

Σχόλια