ΠΑΜΠΟΡΙΔΗΣ ...ΜΕΓΙΣΤΟΣ ΣΦΑΓΕΑΣ!



Aλήθεια ,μια διατησία σαν την σημερινή του Παμπορίδη πως την αποκαλούμε; Ο τυπος έκανε κρα ότι ήτανε ΚΑΡΑστημένος και βρισκόταν σε υπηρεσία .Έκανε ό,τι περνούσε απο την σφυρίχτρα του για να κρατήσει τον γαύρο στην κορυφή. Επι 90 λεπτά προσπαθούσε να τον σπρώξει αλλά δεν τράβαγε η ομάδα της τρούμπας... Ήταν τόσο πεθαμένοι οι γαύροι που ούτε αυτήν την διαιτησία δεν μπορούσαν να εκμεταλλευτούν. Τα σκουλίκια τους παίζανε στο μισό γήπεδο ,τους κάνανε φάσεις και αυτο΄ς που τους κράταγε ήταν ο αντωνάκης με το γνωστό φάρδος του..

Μέχρι που η κατάσταση άρχισε να ξεφεύγει και χρειάστηκε η εμπειρία του Παμπορίδη να βοηθησει κάπως τα πράγματα. Δεν έδωσε δευτερη κίτρινη στον Γκαλίτσιο που άνετρψε παίκτη έξω απο την περιοχή στο 45. Δεν έδωσε κίτρινη σε τράβηγμα φανέλας απο τον Μπράβο έξω απο την περιοχή. Δεν έδωσε το πιο πεντακάθαρο πέναλντυ των τελευταίων ετών ,ύστερα απο καθαρό χέρι.

Και μόλις μπήκε το γκολ ,άρχιζε να μοιράζει κίτρινες σε όλη την ομάδα του άρη ,μήπως και σταματήσουν να μαρκάρουν το συνωθήλευμα του γαύρου. Τελικά ο γαύρος έχασε αλλά το σημερινό χειρουργείο πρέπει όχι μόνο να προβληματίσει τον πρόεδρο μας ,αλλά να τον αναγκάσει να λάβει δραστικά μέτρα στο θέμα της διαιτησίας. Μπορεί να μην υπάρχει η παράγκα ,αλλά όλοι γνωρίζουν στην πιάτσα πως ο πράκτορας τα χτυπάει τα ματς που θέλει .Και σήμερα όλα σχεδιασμένα τα χε ,απλά δεν του έκατσε.

ΠΡΕΠΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟΝ ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΣΦΑΞΙΜΟ ΝΑ ΜΗΝ ΕΚΑΤΣΕ ,ΑΛΛΑ ΥΠΟΛΕΙΠΕΤΑΙ ΑΚΟΜΗ ΕΝΑΣ ΓΥΡΟΣ !

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου