ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΕΙΝΑΙ Η ΟΥΣΙΑ...



Χασαμε σήμερα απο την Γαλατά ,σε ένα ματς -για να σας πούμε την αμαρτία μας- που δεν μας έκαιγε τόσο ,μιας και το πρωτάθλημα απαιτεί θυσίες και αν μια απο αυτές είναι η μη ευρωπαϊκή πορεία ,τότε χαλάλι. Γιατί το ματς με τον Ατρόμητο και τον κάθε Ατρόμητο κάθε κυριακή ,πλέον είναι πολύ πιο σημαντικό απο τέτοια ευρωπαικά παιχνίδια. Και ελπίζουμε η ομάδα να είναι συγκεντρωμένη για αυτό το ματς.



Πάντως σήμερα τρία πράγματα μας έβαλαν σε σκέψεις και δεν μας άρεσαν. Πρώτον ότι η ομάδα σε ματς με μεγάλες ομάδες ,έχει καθιερώσει να παίζει περισσότερο παθητικά παρά ενεργητικά ,να μην ρισκάρει ενώ πρέπει και να σκέφτεται πιο πολύ πως θα διαφυλλάξει τα νώτα της ,παρά πως θα αιφνιδιάσει τον αντίπαλο και θα του δημιουργήσει προβλήματα. Δεύτερον φάγαμε πάλι γκολ σε σημαντικό σημείο που υποτίθεται πρέπει να υπάρχει μεγαλύτερη προσοχή και με τρόπο τέτοιο που η άμυνα μας βρισκόταν σε ύπνο βαθύ. Αντί ο καθένας να μαρκάρει συγκεκριμένους παίκτες ,όλοι μαρκάρανε απο λίγο με αποτέλεσμα να μαζεύουμε την μπάλα απο το πλεκτό. Και φυσικά δεν ρίχνουμε στον Σίλβα για το αυτογκόλ ,μιας και είναι ο μόνος που κάθε φορά προσπαθεί να συμμαζέψει την άμυνα και παράλληλα πολλές φορές να φτιάξει και παιχνίδι. Τρίτο και σημαντικότερο! Ο Κατσουράνης για ακόμη ένα ματς φαινόταν κουρασμένος και η παρουσία του γινόταν αισθητή μόνο απο την ύπαρξη της φανέλας του στον αγωνιστικό χώρο. Όταν μιλάγαμε για εθνικές ,ίσως κάτι να ξέραμε. Οι συνεχείς αγωνιστικές του υποχρεώσεις με την εθνική ήταν εις βάρος της ομάδας και αυτό τώρα φαίνεται. Και η παρουσία-απουσία του είναι ΠΑΡΑ πολύ σημαντική.


Κάτι άλλο που θα θέλαμε να αναφέρουμε είναι το θέμα Σισέ. Πολλοί λένε πως ο Γάλλος δεν βοηθάει. Εμείς απλά να τους θυμήσουμε πως και σήμερα ό,τι μπαλιά πήρε ,την έκανε φάση. Ακόμη και χαμένες μπαλιές δεν τις αφήνει στην μοίρα τους. Και είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικός αν σκεφτεί κανείς πως 1 στις 3 ευκαιρίες τις κάνει γκολ.Το θέμα είναι να του περνάνε σωστές μπαλιές και όχι να τρέχει σε γωνίες να μαζευει λάθος πάσες .


Όσο για τον Καντέ ...δεν μας γεμίζει το μάτι!


Η πρόκριση δεν χάνεται ,καθώς έχουμε την δυνατότητα να χάσουμε απο την Ντιναμο στο οακα και με 0-1. Και πάμε για την δεύτερη θέση πλέον ,ελπίζοντας σε μια καλή κλήρωση.


ΟΛΟΙ ΜΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ. 
ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΕΦΟΔΙΑ :ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΘΕΤΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ!!

Σχόλια