ΩΡΑΙΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ...



To διαβάζαμε ,το ακούγαμε ,το είχαμε τσεκάρει και μόνοι μας ,αλλά σήμερα πιστεύουμε πως η κατάσταση με τον αγωνιστικό χώρο του οακα έφτασε στο απροχώρητο. Δεν μιλάμε ,απλά για συνθήκες που οι ποδοσφαιριστές να παίξουν μπάλα ,αλλά για κατάσταση που δεν τους επιτρέπει να τρέχουν ή να κάνουν άλματα χωρίς να έχουν προσέξει αν γύρω τους υπάρχει καμία λακούβα!!

Και όλα αυτα στο...υποτίθεται πιο προσεγμένο στάδιο της χώρας ,που ο Παναθηναϊκός συντηρεί τόσα χρόνια με τα χρυσά ενοίκια που πληρώνει. Και απο την πλευρά της διοίκησης του οακα;; Η πλήρης ασέβεια προς τον Σύλλογο. Τους έχουν ενημερώσει πως η κατάσταση είναι απαράδεκτη και απαιτείται αλλαγή χόρτου και αυτοί στα παπάρια τους. Καμία συναυλία να κανονιστεί ,να τα κονομίσουν και για τα υπόλοιπα ...σε κάποια άλλη ζωή.

Σήμερα ,μετά τις κλοτσιές που έφαγε ο Νίνης ,είχαμε το τελειωτικό πάθημα με το διάστρεμμα που έπαθε .Πως το έπαθες Να μωρέ ,πάτησε σε μια απο τις λακούβες και του γύρισε το πόδι. Αυτές φταίνε ή αυτός που δεν πρόσεχε;

Δεν είναι όλοι οι παίκτες ,γηπεδούχοι και μη ,που διαμαρτύρονται για τον αγωνιστικό χώρο και λένε πως δεν γίνεται να παιχτεί μπάλα...κάτι θα ξέρουν. Αλλά πλέον δεν είναι μόνο το θέμα μπάλας ,αλλά και οι τραυματισμοί. Δεν είναι δυνατόν να παθαίνουν διαστρέμματα παίκτες μας ,στο γήπεδο μας..

..δηλαδή έλεος!!

Σχόλια