ΠΑΜΕ ΔΥΝΑΤΑ!



Σε μια σημαντική νίκη με 3-1 έφτασε σήμερα η ομάδα μας επι του Ατρόμητου. Μια νίκη που θα μας βοηθήσει για την συνέχεια ,τόσο ψυχολογικά όσο και βαθμολογικά! Αυτό που ζητάει ο κόσμος ,να μπαίνει η ομάδα μας επιθετικά και να κλείνει τον αντίπαλο στην περιοχή του στα πρώτα λεπτά ,το κάναμε σήμερα με αποτέλεσα μόλις στο 6ο λεπτό να πετύχει ένα φοβερό γκολ ο Κατσουράνης ,ύστερα απο σέντρα του Καραγκούνη. Στο τρίτο δεκάλεπτο σημειώσαμε και το δεύτερο γκολ πάλι με σκόρερ τον Κατσουράνη και μετά αδικαιολογήτως χαλαρώσαμε  ,με αποτέλεσμα οι περιστεριώτες να μας κάνουν φάσεις και εν τέλει να μειώσουν σε 2-1.


Στο δεύτερο ημίχρονο και με όλα αυτά που έγιναν ,οι παίκτες δεν απέδωσαν καλό ποδόσφαιρο .Αν και τα...χρειατήκαμε ευτυχως σημειώσαμε και τρίτο τέρμα στις καθυστερήσεις του αγώνα με σκόρερ ...ποιον άλλον; Τον Τζιμπρίλ Σισέ!

Αν θα έπρεπε να βγάλουμε ένα γενικό συμπέρασμα για το σημερινό ματς ,θα ταυτιζόταν και με την όλη εικόνα που έχουμε για την ομάδα ,αυτήν την σαιζόν. Έχουμε μια επίθεση-φωτιά με ιδιαίτερα δημιουργικούς παίκτες μπροστά και γενικά ένα πολύ ανεβασμένο επίπεδο στις μπροστά γραμμές .Απο την άλλη πίσω υπάρχει μια ανοργανωσιά άλλο πράγμα. Οι αμυντικοί που έχουμε είναι απλά λίγοι και δυστιχώς απότι φαίνεται δεν κάνουν για την ομάδα και δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν στους στόχους της. Δεν γίνεται στο πρώτο ημίχρονο μετά το 2-0,οι παίκτες του Ατρομήτου να κάνουν πάρτυ μπροστά και να φγαίνουν συνέχεια αμαρκάριστοι και μάλιστα σε θέση για γκολ. Ειδικά στο γκολ που δεχτήκαμε απότι γνωρίζουμε ο αμυντικός πρέπει να μαρκάρει συνήθως απο μπροστά και όχι απο πίσω..

Με λίγα λόγια για να νικάμε πρέπει να είμαστε καλοί μπροστά ..ή μάλλον καλύτεροι αποτι πίσω!

Κανονικά πρέπει να γίνουνε μεταγραφές στην άμυνα και επιτέλους να αποκτήσουμε κάποιον -αν όχι κάποιους- αμυντικό που να μπορεί να οργανώνει και να προσφέρει ποιότητα και επίπεδο στην άμυνα. Ένας Σίλβα απο μόνος του δεν φέρνει την άνοιξη..


Ο κόσμος λίγος σήμερα και αυτό ήταν ένα σαφέστατο μήνυμα απο τον απλό φίλαθλο προς την ομάδα ,πως απογοητεύτηκε με το αποτέλεσμα της προηγούμενης κυριακής.


ΥΣ: Τα όσα συνέβησαν έξω απο το γήπεδο αποτελούν πρόβλημα για όλη την κοινωνία και δεν είμαστε εμείς οι αρμόδιοι για να το σχολιάσουμε.

Σχόλια