ΧΑΣΤΕ ΚΑΜΙΑ ΚΟΥΠΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΕΡΘΕΙ ΚΟΣΜΟΣ!



Στα προηγούμενα εντός που η προσέλευση το περνάγαμε στα ντούκου με μια απλή αναφορά. Σημερα όμως η κατάσταση ήταν τραγική.4.000 κόσμος αξιώθηκε να έρθει να δει τους πρωταθλητές ευρώπης ,την ομάδα που μας κάνει κάθε χρόνο όλο και πιο περήφανους ,το τμήμα που μας κράτησε ζωντανούς και με το κεφάλι ψήλα στα δύσκολα χρόνια της μπάλας που περάσαμε και περνάμε. Αυτήν λοιπόν την ομάδα ,μόνο 4 χιλιάρικα έιωσαν την ανάγκη να παραστούν στο γήπεδο. Και το κακό είναι πως δεν δήλωσε απών ο απλός κόσμος μόνο αλλά και οι οργανωμένοι. Και αν υπάρχει η δικαιολογία ότι το ματς ήταν καθημερινή απόγευμα και τα μαγαζία ήταν ανοιχτά ,αυτό αναιρείται ,διότι αν παίζαμε μπάλα την ίδια ώρα ,τότε το γήπεδο θα μάζευε για ευρωπαϊκό αγώνα τουλάχιστον 25.000. Και αν πει κάποιος πως άλλο η μπάλα και άλλο το μπάσκετ ,τότε να του θυμήσουμε πως γήπεδο πάμε για τον Σύλλογο και όχι για το άθλημα και πως στην τελική και μεγαλύτερα ονόματα βλέπει στο μπάσκετ και καλύτερο θέαμα!


Για αυτό καλούμε την ομάδα του Ζοτς να χάσει καμία κούπα φέτος ,μπας και ...ευαισθητοποιηθούν κάποιοι και πατάνε συχνότερα στο οακα. Ας κάνουμε ήττες ,ώστε να μπορεί να δημιουργηθεί κλίμα απαισιοδοξίας και αμφισβήτησης στην ομάδα για να έρθει περισσότερος κόσμος και να βγάλει τα εσώψυχα του ,όπως κάνουν στην μπάλα. Δεν μπορούμε να σκεφτούμε κάποια άλλη λύση πραγματικά.


Μιλάμε για ένα τμήμα που έχει πάρει 5 ευρωπαϊκά ,αποτελεί την νο1 δύναμη στην ευρώπη ,έχει δημιουργήσει στην Ελλάδα πραγματική δυναστεία και δεν αφήνει ούτε κύπελλο φιλικού τουρνουά να χαθεί ,έχει κάνει πελατάρα τον γαύρο ,τον έχει διαλύσει και δεν μπορεί να ορθώσει ανάστημα ,έχει τους μεγαλύτερους παίκτες της ευρώπης ,τον καλύτερο προπονητή ,την πιο αρχιδάτη διοίκηση ,το εισιτήριο κάνει 10 ευρώ και το διαρκείας 150(!!!) για να παρακολουθησεις υπερθέαμα κι όμως...παίζει μπροστά σε 4.000 κόσμο!! Βέβαια όταν τα ματς γίνουνε περισσότερο εμπορικά και παίζουμε με κανά γαύρο πάλι το οακα θα τιγκάρει και πάλι θα μιλάμε για τρομερές ατμόσφαιρες. Όμως η στήριξη πρέπει να είναι συνεχής και όχι σε επιλεγμένα ματς.


Αυτό το τμήμα έχει να φάει γιούχα απο τον κόσμο πάνω απο δεκαετία!! Το διανοήστε;; Απο το 1999 σε ένα ματς με τον σπόρτιγκ! Και δεν τρώει γιούχα πλέον ούτε σε ήττες διότι μας τα προσφέρει ΟΛΑ !! Ό,τι έχει φανταστεί το πιο απαιτητικό ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ μυαλό ,το βιώνουμε με αυτήν την ομάδα και εμείς απλά ...τι κάνουμε; Επαναπαυόμαστε με αυτήν την κατάσταση και περιμένουμε τα...κρίσιμα ματς. Έτσι όμως δεν είσαι ούτε οπαδός ,ούτε φίλαθλος!


Πραγματικά ,ποιος ήρθε σήμερα γήπεδο και δεν στεναχωρήθηκε με το θέαμα στις κερκίδες;; Να εύχεστε όλοι εσείς που επιλέγετε τα ματς να μην τα βροντήξουν κάποια μέρα οι Γιαννακόπουλοι και αφήσουν το τμήμα στην μοίρα του ,γιατί μετά θα αναπωλούμε τις ωραίες ΤΩΡΙΝΕΣ στιγμές...



Αγωνιστικά τώρα ,η ομάδα δεν πήγε δυνατά στο ματς και απλά έπαιξε όσο χρειάστηκε για να πάρει το ματς. Στα συν της σημερινής αναμέτρησης η επιστροφή του Σάρας που τόσο μας έλειψε!

THN KYΡΙΑΚΗ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ παοκ ΣΤΟ ΟΑΚΑ ΣΤΙΣ 7 ,ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΑΤΣ ΤΗΣ ΜΠΑΛΑΣ...ΕΚΕΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ!

Σχόλια