ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΚΩΣ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ Η ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ

Δεν μπορούμε να μην μπούμε στον πειρασμό και να μην πούμε πως τελικά αποδείχτηκε λάθος η ακύρωση της ανοιχτής προπόνησης. Τελικά οι παίχτες μάλλον δεν γνώριζαν πόσο το θέλαμε το διπλό και αυτό φάνηκε απο την απάθεια τους μετά το δεύτερο γκολ.

Έπρεπε να γίνει η ανοιχτή προπόνηση ,να αντικρίσουν μια γεμάτη Λεωφόρο και να πορωθούν όπως έπρεπε. Η δύναμη της ομάδας είναι ο κόσμος και δεν πρέπει να επαναληφθεί παρόμοιο λάθος στον β γύρο κι ας παίζουμε στην έδρα μας αυτήν την φορά. Η δικαιολογία της ακύρωσης ήταν για να παραμείνουν συγκεντρωμένοι ,αλλά όπως φάνηκε η πολύ αυτοσυγκέντρωση τους υπνώτισε.

Η ομάδα πρέπει να εμπνέεται απο τον κόσμο που αγαπάει την ομάδα...αφιλοκερδώς! Την Κυριακή και κάθε Κυριακή θα είμαστε πλάι τους για την μάχη του πρωταθλήματος. Αυτό που θέλουμε είναι να τα δίνουν όλα σε κάθε ματς ,μόνο που στο σημείο που φτάσαμε αυτό δεν θα μας είναι αρκετό. Θέλουμε και τα αποτελέσματα ,για αυτό τα ματς πρέπει να τα καθρίζουν νωρίς ώστε να μην υπάρχει πίεση. Γιατί η πίεση θα είναι αναπόφευκτη μιας και η σκέψη μιας ακόμη απώλειας πρωταθλήματος μας δημιουργεί εφιάλτες. Καλώς ή κακώς στον Σύλλογο παίζουν και πίεση -ειδικά φέτος- θα υπάρχει και μάλιστα σε μεγάλο βαθμό. Όσοι δεν μπορούν το λένε στον προπονητή και τους αφήνει έξω απο την μάχη. Οι δικαιολογίες τελειώσανε και οι νίκες εδώ που φτάσαμε είναι μονόδρομος. Είχαν την ευκαιρία μέσα σε 2 εβδομάδες να τελειώσουν τον γαύρο και κατάφεραν να τον κρατήσουν ζωντανό και να τον κάνουν και μάγκα.

Ο κόσμος σας στηρίζει ,είναι στο πλάι σας ,αλλά φέρτε και σεις τις νίκες για να πάρουμε την νίκη. Ξεκάθαρα πράγματα! Αλλιώς θα δείτε και την ανάποδη πλευρά...

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου