ANAKOINΩΣΗ ΘΥΡΑΣ 13



Όλοι ξαφνιαστήκαμε από τις χθεσινές εξελίξεις, καθώς κανένας μας δεν περίμενε μια τέτοια αλλαγή την δεδομένη χρονική στιγμή. Η διοίκηση αποφάσισε να πάρει ένα ρίσκο και όπως σε όλα τα ρίσκα, οι απόψεις και οι πιθανότητες είναι μοιρασμένες.

Εμείς επαναλαμβάνουμε πως δεν είμαστε προσωπολάτρες, αλλά θεματοφύλακες του καλού του Παναθηναϊκού. Από τη στιγμή λοιπόν που ο - ομόφωνα εκλεγμένος από το Δ.Σ.- πρόεδρος της Π.Α.Ε. έκρινε και έπραξε έτσι, αποδεδειγμένα για το καλό της ομάδας, εμείς λαμβάνοντας υπόψη τα επιχειρήματα και τις εξηγήσεις που μας παρέθεσε χτες στη συνάντηση μας, δηλώνουμε πως σεβόμαστε την απόφασή του.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία στον νέο προπονητή, ο οποίος όμως οφείλει να γνωρίζει πως στη δεδομένη στιγμή που αποδέχθηκε την πρόταση, δεν υπάρχει καμία πίστωση χρόνου, παρά μόνο απαίτηση για άμεσα αποτελέσματα με τελικό στόχο την κατάκτηση του νταμπλ. Ας καταλάβουν και οι παίκτες την κρισιμότητα της στιγμής κι ας αναλάβουν κι αυτοί τις ευθύνες τους.  

Υ.Γ. Επιλέξαμε η ανακοίνωση μας να είναι ήπιας μορφής, ώστε να είναι η αρχή του τέλους των εσωτερικών διενέξεων. Να είστε σίγουροι όμως ότι αν χρειαστεί θα επανέλθουμε όπως πρέπει και θα αναλάβουμε πάλι δράση και, πιστέψτε μας, θα φέρουμε αποτελέσματα

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου