KAΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝ..



Μπορεί στον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό να προσπαθούμε να επιστρέψουμε στην κορυφή και να έχουμε αναπάντεχες γκέλες ,στο μπασκετικό τμήμα όμως κάποια πράγματα θεωρούνται και είναι δεδομένα. Και αυτό συμβαίνει διότι υπάρχει μια χρόνια προσπάθεια απο την διοίκηση ,υπάρχει ο καλύτερος προπονητής στην Ευρώπη να καθοδηγεί την ομάδα για πάνω απο μια δεκαετία και φυσικά υπάρχουν παίκτες πρώτης κλάσσης και μόνο! Το έχουμε ξαναπεί πως αυτό το τμήμα βιώνει την ιδανική κατάσταση και είμαστε τυχεροί που την ζούμε όλα αυτά τα χρόνια.

Έτσι και σήμερα ,μετά την ψυχρολουσία που φάγαμε απο το ποδόσφαιρο ,πήγαμε (όχι όσοι έπρεπε..) δίπλα στο κλειστό για να απολαύσουμε ωραίο και αποτελεσματικό μπάσκετ. Η ομάδα μας δεν δυσκολεύτηκε να κάμψει την αντίσταση του Αμαρουσίου (που διαθέτει πολύ καλή ομάδα) και τελείωσε το ματς στο ευρύ 90-73!

Δεν είμαστε σε θέση να πούμε αν η ομάδα έχει πιάσει τον ρυθμό που θέλει (έτσι κι αλλιώς κάτι τέτοιο επιτυγχάνεται τέλη Φεβρουαρίου) ,αλλά οι παίκτες μας αποδίδουνε πολύ καλό μπάσκετ και πάνε απο την μια νίκη στην άλλην.

Και αν στην μπάλα πάμε την άλλη Κυριακή για νίκη που θα σηματοδοτεί την αλλαγή μιας βρώμικης εποχής ,στο μπάσκετ κατεβαίνουμε στο παλέ για να συνεχίσουμε την ταρίφα που έχουμε με τους αγαπημένους μας πελάτες!

Τα δεκάλεπτα: 27-14, 44-30, 66-49, 90-73
Παναθηναϊκός (Ομπράντοβιτς): Σερμαντίνι 6, Τέπιτς 9, Σπανούλης 8 (2τρίπ., 5ασ., 2κλ. 2λ.), Περπέρογλου 7, Μπατίστ 11 (5ρ.), Φώτσης 6 (9ρ.), Γκόλεματς, Νίκολας 7 (1τρίπ., 4ασ.), Τσαρτσαρής, Διαμαντίδης 12 (2τρίπ., 4λ.), Πέκοβιτς 16 (7/7δίπ., 2/4β.), Καλάθης 8 (1)

Σχόλια