EYKOΛΗ ΝΙΚΗ



Σε εύκολη νίκη επί του Φοίνικα Σύρου έφθασε η ομάδα βόλεϊ του Παναθηναϊκού. Οι πράσινοι, παρά τις απουσίες των Ζαγκούμνι και Χριστοφιδέλη, επικράτησαν με 3-0 στο Μετς.

Αυτή ήταν η πρώτη νίκη του Παναθηναϊκού στο Μετς, στο φετινό πρωτάθλημα καθώς είχαν προηγηθεί οι ήττες από τον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό.

Κορυφαίοι για την ομάδα του Στέλιου Καζάζη ήταν ο Λίμπερμαν Αγκάμεζ και ο Ηλίας Λάππας ενώ από τη μεριά των ηττημένων προσπάθησε ο Σκοτ. Με τη νίκη του αυτή ο Παναθηναϊκός ανέβηκε στη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος.

Σαμικά: "Έχουμε μία πλήρη ομάδα"

Την επανέμφανισή του με τη φανέλα του Παναθηναϊκού έκανε ο Γκιγιόμ Σαμικά μετά τον τραυματισμό του στο χέρι. Ο Γάλλος παίκτης αγωνίστηκε στο πρώτο και στο τρίτο σετ και όπως δήλωσε κι ο ίδιος στόχος του είναι να έτοιμος κόντρα στον Ηρακλή.

"Προσπάθησα να βοηθήσω όσο μπορούσα ειδικά στην υποδοχή και στο σερβίς, Δεν ήθελα να ρισκάρω στο μπλοκ. Μακάρι να μπορέσω να αγωνιστών στο παιχνίδι με τον Ηρακλή.

Είμαστε πλήρης ομάδα και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να ξεπεράσουμε τις απουσίες, όπως οι σημερινές. Ο Ψάρρας έμαθε λίγο πριν τον αγώνα ότι θα είναι βασικός, αλλά παρουσιάστηκε πολύ καλά" δήλωσε ο Σαμικά.

Στο γεγονός ότι οι πράσινοι κατάφεραν να ξεπεράσουν τις απουσίες των Ζαγκούμνι και Χριστοφιδέλη στάθηκε ο Σωτήρης Πανταλέων.

"Οταν δύο από τους βασικούς σου παίκτες μένουν εκτός ξαφνικά, αυτό είναι λίγο σοκαριστικό για την ομάδα. Είμαστε, όμως, ο Παναθηναϊκός και οφείλουμε να έχουμε και 2η και 3η λύση. Είμαι ικανοποιημένος από την εικόνα μας στο πρώτο και στο τελευταίο σετ.

Τώρα έχουμε μπροστά μας τον αγώνα με τον Ηρακλή. Θέλουμε μία καθαρή νίκη για να βρεθούμε στην κορυφή. Θα είναι, όμως, ένα πολύ δύσκολο ντέρμπι" είπε ο αρχηγός του Παναθηναϊκού.

"Είχαμε μία καλή παρουσία παρά τα προβλήματα που μας παρουσιάστηκαν την τελευταία στιγμή." ήταν το σχόλιο του τεχνικού του Παναθηναϊκού, Στέλιου Καζάζη.



Ρεπορτάζ απο www.prasinanea.gr

Σχόλια