EKΠΛΗΞΕΙΣ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ; ΜΠΑΑΑ...



Εύκολα, άνετα και απλά το Τριφύλλι πήρε την πρόκριση στους τέσσερις του Κυπέλλου Ελλάδος και πλέον θα περιμένει να μάθει τον αντίπαλό του, ένα βήμα πριν από τον τελικό. Δυναμική επιστροφή για Μπατίστ και Τσαρτσαρή, εξαιρετική εμφάνιση Διαμαντίδη στο πρώτο ημίχρονο.

Οι θρίαμβοι του Παναθηναϊκού ξεκινούν κάθε χρόνο από το Κύπελλο και η φετινή χρονιά δεν θα αποτελέσει εξαίρεση!
Δια περιπάτου οι Πρωταθλητές επικράτησαν του Πανελληνίου με 80-66 και εξασφάλισαν την πρόκριση στον ημιτελικό του θεσμού, όπου θα αντιμετωπίσουν σε διπλούς αγώνες έναν από τον νικητή του Ηρακλής – Πανιώνιος.
Ταυτόχρονα, ο Παναθηναϊκός συνέχισε το εντυπωσιακό του σερί στο Κύπελλο, αφού μετρά 22 σερί νίκες, ενώ έχει να γνωρίσει την ήττα από το 2003!

Πέραν βεβαίως της νίκης και της πρόκρισης στα ημιτελικά, ο Ομπράντοβιτς «τρίβει τα χέρια» του από ικανοποίηση για την επιστροφή των Μπατίστ και Τσαρτσαρή.
Οι δύο «ψηλοί» του Παναθηναϊκού έδειξαν πανέτοιμοι και φυσικά θα ενισχύσουν την μεγάλη προσπάθεια που θα γίνει για νίκη στο ΣΕΦ. Οι «πράσινοι» πάτησαν γκάζι στο πρώτο ημίχρονο και με κορυφαίο τον Διαμαντίδη βρέθηκαν στο +17 (45-28), καθαρίζοντας μια και καλή το παιχνίδι.
Έφτασαν τη διαφορά μέχρι το +21 (60-39), αλλά στα τελευταία λεπτά χαλάρωσαν κι έδωσαν την ευκαιρία στον Πανελλήνιο να μειώσει στο σκορ.


Ρεπορτάζ απο www.prasinanea.gr

Σχόλια