ΟΛΑ ΣΑΣ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΚΑΤΑΡΡΙΠΤΟΝΤΑΙ!!

Έχει πολύ πλάκα ,άμα κάτσουμε να σκεφτούμε τι έχει ακούσει η ομάδα απο την αρχή της σαιζόν απο τον καθένα. Ό,τι μαλακία χωράει στον ανθρώπινο εγκέφαλο την έχουμε ακούσει.

Λοιπόν ας δούμε μερικά απο τα παραμυθάκια σας...

1. Χενκ Τεν Κάτε : άχρηστος ,δεν έχει επικοινωνία με τους παίκτες ,δεν ήταν ποτέ του πρώτος προπονητής ,υπ ατμόν για να φύγει..

ΓΕΓΟΝΟΣ: Ο Χενκ Τεν Κάτε είναι ο μοναδικός προπονητής τα τελευταία χρόνια που λέει τα πράγματα ως έχουν ,δεν μασάει τα λόγια του ,πέρυσι μας πήγε στου 16 του champions league κάνοντας μεγάλες εμφανίσεις και φέτος μας έχει αήττητους στο πρωτάθλημα και πρώτους ,καθώς και μέσα σε όλους μας τους στόχους


2.Τζιμπρίλ Σισέ: σακάτης ,ήρθε για αρπαχτή ,θα γράψει στα παπάρια του την ομάδα ,παίζει για την πάρτη του ,δεν θα προσφέρει τίποτα ,κλασσική περίπτωση παλτού

ΓΕΓΟΝΟΣ: Ο Σισέ είναι πρώτος σκόρερ της ομάδας με 7 γκολ ,με τα τέρματα που έχει σημειώσει ,έχει πάρει σημαντικούς βαθμούς για την ομάδα ,αποτελεί ένα πολύ δυνατό όπλο στην επίθεση και μόλις πιάνει την μπάλα είναι κίνδυνος για τους άλλους τερματοφύλακες .Τα δίνει όλα σε κάθε ματς ,άψογος επαγγελματίας.
 

3.Λέτο :ατομιστής ,ο γαύρος καλά έκανε και τον άφησε να φύγει ,δεν βάζει γκολ

ΓΕΓΟΝΟΣ: Ο ποιοτικότερος μας παίκτης ,τροφοδοτεί συνέχεια τους επιθετικούς ,βγάζει πάρα πολλές ασσίστ ,έχει πετύχει 4 γκολ!



4.Ζιλμπέρτο Σίλβα: παλτό ,το αόρατο τείχος ,κολλάει ένσημα

ΓΕΓΟΝΟΣ: Εν ενεργεία διεθνης της Εθνικής Βραζιλίας ,όποτε αγωνίζεται κρατάει όλη την άμυνα μόνος του ,κάνει άπειρα χιλιόμετρα καλύπτοντας χώρους ,έχει πολύ καλή μεταβίβαση και η χθεσινή μπαλιά...βούλωσε πολλά στόματα!

5.Τζόρβας: Τίποτα το ιδιαίτερο σαν τερματοφύλακας ,όποτε παίζει τρώει και γκολ

ΓΕΓΟΝΟΣ: Στα γκολ που τρώει δεν ευθύνεται ο ίδιος αλλά τα παιδαριώδη λάθη των αμυντικών μας ,χθες έδειξε την κλάσση του κάνοντας 2 εκπληκτικές επεμβάσεις και κρατόντας τους 3 πόντους της νίκης.


ΑΥΤΗ Η ΟΜΑΔΑ ΦΕΤΟΣ ΘΑ ΠΕΤΥΧΕΙ!
ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΒΟΥΛΩΝΕΙ ΣΤΟΜΑΤΑ ,ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΑΘΟΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΑΤΣ!

ΟΛΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ...ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΕΝΔΟΤΕΡΑ!

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου