ΑΝΩΔΥΝΗ ΗΤΤΑ



Aλλιώς την περιμέναμη την σημερινή μέρα  και αλλιώς μας έκατσε. Την ήττα στην μπάλα ήρθε να συνοδέψει και αυτή του μπάσκετ με 87-76. Βέβαια εδώ τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά και αυτή η ήττα δεν μας επηρεάζει ούτε ψυχολογικά αλλά ούτε και βαθμολογικά. Όντως ο γαύρος πλέον πέρασε στην πρώτη θέση του πρωταθλήματος αλλά αυτό δεν μας εμπνέει κάποια ανησυχία διότι μέχρι να έρθουν στο οακα στον δεύτερο γύρο ,ή θα έχουν απώλειες ή θα τους πάρουμε στην διαφορά με νίκη άνω των 11 πόντων.

Το είχε δηλώσει και ο Ζοτς πως αυτό το παιχνίδι δεν είναι κομβικό για την συνέχεια ,απλώς είναι θέμα γοήτρου και μόνο. Ούτε θα μας επηρεάσει αυτή η ήττα ,ούτε θα χρειαστεί να αλλάξουμε κάτι στο παιχνίδι μας. Η ομάδα λειτουργεί βάσει προγραμματισμού και τους έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη. Είτε γκρίνια ,είτε παράπονα είναι άγνωστες λέξεις σε αυτό το τμήμα εδώ και πάρα πολλά χρόνια.

Και αν κάποιος δει το σημερινό ματς απο αντικειμενική σκοπιά θα είδε πόσο ξεκωλόθηκαν οι γαύροι με τρίποντα τελευταίας στιγμής πάνω σε πίεση και φάσεις που βγαίνουν μια στο τόσο.

Αυτό που ελπίζουμε είναι οι γαύροι να μην βγάλουν πάλι γλώσσα γιατί μετά απο κάποια φάση καταντάει γραφικό και γελοίο. Είμαστε καλύτεροι ,το γνωρίζουν και αυτοί ,οπότε δεν τρέχει μια. Όταν τα ματς θα καίνε και θα κρίνονται κούπες η ομάδα θα τους δείξει τον τρόπο.

Το μόνο που μας χάλασε είπαμε...αλλιώς τα περιμέναμε τα πράγματα και δυστιχώς το σενάριο που γράφτηκε σήμερα ήταν το χειρότερο!


Σχόλια