ΕΘΝΙΚΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ!


Tρομερή η χθεσινή επιτυχία της Εθνικης Ελλάδος ,αφού με μια παλικαρίσια νίκη μέσα στην Ουκρανία πήρε το πολυπόθητο εισιτήριο για την τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου στην Ν.Αφρική. Χθες δώθηκαν πολλές απαντήσεις ,με μεγαλύτερη αυτή του προπονητή μας Όττο Ρεχάγκελ που βούλωσε τα στόματα όλων των ειδικών και πανταχού παρώντων δημοσιογραφίσκων. Είχαν βαλθεί τους τελευταίους μήνες να τον απαξιώνουν και να του βάζουν ημερομηνία λήξης ,έχοντας το θράσσος πολλοί απο αυτούς να τον χρίζουν καιως παλιομοδίτη και αποτυγχημένο!! Το αναφέρουμε αυτό ,γιατί ο ίδιος πόλεμος γίνεται και στον Τεν Κάτε με σκοπό να διαταρραχθεί η ηρεμία στην ομάδα ,ενώ μας έχει πρώτους και αήττητους.

Και τι αποφάσισε να κάνει ο Γερμανός ,ώστε η Εθνική να πάρει την πρόκριση; Το παλιό και γνώριμο κόλπο..."στηριζόμαστε απο τους παίκτες του Παναθηναϊκού και προχωράμε" .Και φυσικά δεν απέτυχε! Η εθνικη ελλάδος ,όπως και το 2004 ,απαρτιζόταν χθες απο παίκτες του Συλλόγου μας και παίκτες που αγωνίζονται στο εξωτερικό. Χθες η εθνική παρατάχθηκε με 6 πράσινους στο αρχικό σχήμα και συνολικά αγωνίστηκαν 7! Και όλοι οι υπόλοιποι ...του εξωτερικού!! Ούτε ένας παίκτης άλλης ελληνικής ομάδας δεν εκπροσώπησε την εθνική. Όπως και το 2004 που πάλι ο βασικός κορμός της ομάδας ήταν πράσινος. Και μετά αναρρωτιούνται όλοι πως ο γαύρος είναι μόνιμος πρωταθλητής...

Τρομερή υπερηφάνεια ,μιας και με αυτόν τρόπο ο Σύλλογος θα γίνει ακόμη πιο γνωστός το προσεχές καλοκαίρι στα γήπεδα της Ν.Αφρικής.

Όμως όπως ίσχυει σε όλα τα πράγματα ,έτσι και εδώ η κατάσταση έχει 2 όψεις .Καιρός να επαναλάβουμε και την αρνητική πλευρά της όλης ιστορίας ,μιας και τα χαμε πει και πριν τους αγώνες με την Ουκρανία.

Ότι η εθνική ελλάδος στηρίζεται στους παίκτες του Συλλόγου δεν είναι απαραίτητα μόνο καλό. Αυτό πολλές φορές γίνεται εις βάρος του Συλλόγου και θυσιάζεται η πορεία της ομάδας για την αντίστοιχη της εθνικής. Στην αποστολή της εθνικής βρίσκονταν 8 παίκτες μας. Το οποίο συνεπάγεται πως 8 παίκτες δεν κάνανε την σωστή προετοιμασία για τα σημαντικότατα ματς με Αστέρα Τρίπολης και γαύρο. Το οποίο σημαίνει πως πιθανότατα την κυριακή η ομάδα να κατέβει με πολλές αλλαγές στην αρχική ενδεκάδα ,μιας και είναι πολύ πιθανόν οι περισσότεροι απο τους διεθνείς μας να είναι κουρασμένοι απο τα ματς με τους Ουκρανούς.

Και επειδή φετος πρωταρχικός μας στόχος είναι το πρωτάθλημα ,δεν γουστάρουμε να θυσιαστούμε σαν Σύλλογος για καμία εθνική. Όσο βαρύ κι αν ακούγεται αυτό. Γιατί ,τι θα κάνουμε εάν προκύψουν τις επόμενες μέρες τραυματισμοί ή ξαφνικές κοπώσεις και στερηθούμε τις υπηρεσίες τους για τα επόμενα ένα ή δύο ματς; Ή αν δεν είναι σε θέση να τα δώσουν όλα; Τι θα λέμε; Πως είμαστε περήφανοι επειδή οι παικτες μας εκπροσώπησαν την εθνική; Ο γαύρος όμως θα παίρνει πάλι τα αποτελέσματα και εμείς θα είμαστε οι ηθικοί μαλάκες.

Καλό είναι να εκπροσωπούν οι αθλητές μας τις εθνικές τους αλλά με ένα μέτρο και χωρίς να γίνεται κατάχρηση και εις βάρος του Συλλόγου!

Όπως και να χει ,ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ!


ΥΣ:Το πρωτοσέλιδο της πράσινης είναι απλά η πραγματικότητα και όσοι δεν το βλέπουν απλά είναι εμπαθείς!

ΥΣ2: Χελάκη ετοίμαζε τώρα πειρατικά και ιστορίες για να τα τσεπώσεις πάλι. Κρίμα είναι τόσο κόπος να πάει χαμένος.. 

YΣ3: Ο Τοροσίδης προφυλάχθηκε απο τους γιατρούς της εθνικής μιας και δεν ήταν απόλυτα έτοιμος να αγωνιστεί και δεν ήθελαν να υπάρξει υποτροπιασμός του τραύματος ,ώστε να μην λείψει απο τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας του (το ματς με εμάς δηλαδή). Στην περίπτωση του Σειταρίδη όμως δεν έγινε το ίδιο...

Σχόλια