AΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ..



Ο Κώστας Κατσουράνης είχε δείξει σε όλα τα προηγούμενα παιχνίδια πως αποτελεί έναν απο τους βασικούς συντελεστές αυτής της ομάδας και σε πολλές περιπτώσεις μας έδωσε πόντους με τα γκολ και τις ασίστ του. Ακόμη και όταν δεν είχε υψηλή απόδοση ,έκανε μια ενέργεια που μας έδινε ένα γκολ.

Αλλά σήμερα περιμέναμε πολλά απο αυτόν και δικαιολογημένα... περιμέναμε να βγάλει μια ηγετική φυσιογνωμία και να βοηθήσει την ομάδα να φύγει νικήτρια απο το τηγανι. Αντί για αυτό ,παρακολουθήσαμε έναν Κατσουράνη παθητικό που δεν πήγαινε με πάθος στην μπάλα και το μάτι του δεν γυάλιζε ,το αντίθετο μάλιστα.

Ήταν ο χειρότερος παίκτης και μας εξέπληξε αρνητικά. Ελπίζουμε η σημερινή εμφάνιση να ήταν τυχαία ,αλλά η απουσία του μας στέρησε μια καλή απόδοση της ομάδας αφού είναι ένας απο τους μοχλούς της. Αλλά η ουσία είναι σε αυτά τα παιχνίδια και σε αυτά χρειαζόμαστε την εμπειρία και την αγωνιστική του ικανότητα ώστε να κάνει την διαφορά.

Και σίγουρα είναι ένα απο τα..θύματα της Εθνικής. Καλά κάνει και τα δίνει όλα στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ,αλλά απο δω παίρνει τα λεφτά του και εδώ πρέπει να σκίζεται να παίζει καλά.

Σχόλια