ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΔΟΥΜΕ...

Το έπαθλο "Αθλητικής προσφοράς και ήθους" κέρδισαν με το σπαθί τους, ή καλύτερα με τα τα καλάθια και τα γκολ τους, ο Φαγκίσκος Αλβέρτης και ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς. Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου αποφάσισε να τιμήσει τους δυο αθλητές για την προσφορά τους στον αθλητικό χώρο στην ετήσια γιορτή του Συνδέσμου που θα γίνει στις 14 Δεκεμβρίου στο ΣΕΦ. Εκτός από τον ποδοσφαιριστή και τον μπασκετμπολίστα όμως η Π.Σ.Α.Τ θα δώσει τιμητικές διακρίσεις στον Ότο Ρεχάγκελ, τον Γιώργο Βασιλακόπουλο και τον Μίμη Παπαϊωάννου. 

Πως είπατε; Ο Τζόρτζεβιτς τι δουλειά έχει να βραβεύεται για τίτλους που έχουν να κάνουν με ήθος ;Ποιος έχασε την αξιοπρέπεια του για να την βρει αυτός; Έγινε πρωταθλητής εξαιτίας του αφεντικού του που ήταν απατεώνας. Εκβίαζε σε κάθε ματς αποφάσεις των διαιτητών με τα μακροβούτια του.

Αν έχει κάποιος την άποψη πως ο Καραγκούνης είναι Ο θεατρίνος ,τότε αυτή η ντροπή αθλητή τι πρέπει να θεωρείται;; Ένας άνθρωπος που εκμεταλλεύτηκε τις συγκιρίες και έγινε πρωταγωνιστής για πάνω απο μια δεκαετία στα γήπεδα της Ελλάδας. Εκμεταλλέυτηκε την ασυλία που του προσέφερε επι χρόνια ο πρόεδρος του και το θέατρο έγινε η δεύτερη φυση του.

Κανείς δεν αμφισβητεί πως είχε αθλητικές ικανότητες ,αλλά κανείς δεν πρέπει να λησμονεί τι έκανε όλα αυτα τα χρόνια.

ΝΤΡΟΠΗ να συγκρίνεται με τον Φράγκι ,τον Ρεχάγκελ και τον Παπαϊωάννου.
ΝΤΡΟΠΗ για τον ΠΣΑΤ να τιμάει την απάτη και την κλεψιά!


ΥΣ: Όπως εντελώς αχρείαστη είναι η παρουσία του Βασιλακόπουλου στην εν λόγω διάκριση.. το μόνο που κατάφερε ήταν να αρπάξει αρκετά εκατομμύρια εις βάρος του μπάσκετ και να καπηλευτεί τις επιτυχίες της εθνικής που απαρτιζόταν απο παίκτες του Συλλόγου μας..

Σχόλια