ΠΡΟΣΟΧΗ ,ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΛΥΩΜΕΝΟ!!


Θα θέλαμε πραγματικά ,το λάθος του επόπτη στο ματς σας το Σάββατο να μην ήταν λάθος !Να ήταν εκ προθέσεως να σας στερήσει βαθμούς !Αλλά επειδή είμαστε πεπεισμένοι πως μάλλον επρόκειτο για λάθος ,μιας και οι βάσεις που έχει βάλει τόσα χρόνια ο πράκτορας στην διαιτησία είναι πολύ γερές ,εφιστούμε την προσοχή στην διοίκηση μας να προσέχει για ...προσεχή όργια!!

Το ντέρμπυ στο λυώμενο πλησιάζει και δεν πρέπει -εδώ που φτάσαμε- η ομάδα να πάει απροστάτευτη! Δημιουργούν κλίμα για να βγουν και αδικημένοι! Μην επιτρέψετε σε κανέναν νέο Δούρο-Νίκου,Παπουτσέλη-Μποροβήλο-Τσαγκαράκη-Ευθυμιάδη-Κασναφέρη να εκμεταλλευτεί την ομάδα μας και να την στήσει στον τοίχο!

Δεν έχουμε ψευδαισθήσεις και γνωρίζουμε πως το καλύτερο που μπορούμε να πετύχουμε στον χώρο της διαιτησίας είναι ίση αντιμετώπιση με τον γαύρο και όχι αβάντες! Για αυτό ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟ ΜΑΤΣ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ!!


ΕΜΕΙΣ τα πρωταθλήματα θέλουμε να τα κερδίζουμε μέσα στο γήπεδο καθαρά!
Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ πρέβευε και θα συνεχίζει να πρεσβεύει το αθλητικό ιδεώδες!
ΑΛΛΑ για να κατακτήσεις το πρωτάθλημα στην Ελλάδα του πράκτορα ,πρέπει να βουτήξεις στα σκατά ,ΟΠΟΤΕ ζητάμε απο την διοίκηση ΌΛΑ τα ματς στην Ελλάδα να τα παίρνει στα ίσια και στα ματς με τον γαύρο να τους αντιμετωπίζει με την ίδια πουστιά που μας παίζουν κι αυτοί.

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου