ΙΒΑΝΣΙΤΣ ΑΠΟ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ..


Τις τελευταίες εβδομάδες πολύς ντόρος γίνεται για τον...διωγμό του Ίβανσιτς και το πόσο λάθος έκανε η διοίκηση και ο προπονητής που τον δώσανε δανεικό στην Γερμανία. Είναι όμως τόσο μεγάλο λάθος όσο το χαρακτηρίζουν κάποιοι;

Καταρχήν ,ο Αυστριακός μας είναι συμπαθής γιατί τα χρόνια που ήταν στην ομάδα έδειξε ότι δέθηκε μαζί της και με τον κόσμο και δεν μπορούμε παρά να του το αναγνωρίζουμε. Όπως και την πολύ καλή τεχνική κατάρτιση που διαθέτει και είναι αδιαμφισβήτητη. Aπέδωσε όμως αυτά που μπορούσε στην ομάδα μας; Γιατί όλοι αυτοί που κατηγορούν τον Ολλανδό για την λάθος κίνηση του ,να τον αφήσει να δωθεί δανεικός ,ήταν αυτοί που πέρυσι τον κατηγορούσαν. Και τον κατηγορούσαν επειδή τον εμπιστευόταν ,ενώ δεν απέδιδε.

Ο Ίβανσιτς τα τρία χρόνια που αγωνίστηκε στην ομάδα είχε 67 συμμετοχές και πέτυχε 10 γκολ. Την περυσινή χρονιά έπαιξε 26 φορές και 4 σκόραρε. Το θέμα ήταν πως κάθε φορά που ήταν στην αρχική ενδεκάδα ο Αυστριακός ή έμπαινε ως αλλαγή ,περιμέναμε πάντα κατι περισσότερο ,δίνοντας ποιότητα στην ομάδα. Αυτό το έκανε ελάχιστες φορές δυστιχώς! Και δεν νομίζουμε να έφταιγε ο τρόπος που τον χρησημοποιούσε ο Ολλανδός.

Φέτος ακούμε πως βγάζει μάτια στο γερμανικό πρωτάθλημα και οδηγεί την Μάιντζ απο την μια επιτυχία στην άλλη. Ελπίζουμε ,όντως να έχει βελτιωθεί τόσο πολύ και το καλοκαίρι να ενταχθεί στην ομάδα και να βοηθήσει αποτελεσματικά!

Σχόλια