+2 KAI ..ΤΕΖΑ!



Ευτυχώς η ομάδα δεν πήγε να αυτοκτονήσει ,όπως όλα έτσι έδειχναν μέχρι και το 67 .Κατάφερε να πάρει το διπλό στην Λειβαδιά και να απολαμβάνει την μοναξιά της κορυφής. Όπως έχουμε ξαναπεί και δεν θα βαρεθούμε να το λέμε ,αυτό που μετράει είναι το αποτέλεσμα και όπως όλα δείχνουν πάμε στο καραισκάκη με τουλάχιστον 2 βαθμούς διαφορά απο τους μούλους. Το οποίο σημαίνει ψυχολογικό αβαντάζ ,κάτι που έλειπε τόσα χρόνια απο την ομάδα.

Τα πάντα σήμερα κυλήσαν ιδανικά !Ομάδα και κόσμος έκαναν το καθήκον τους και έστειλαν μηνύματα προς πάσα κατεύθυνση. Στους απόγονους ότι ερχόμαστε ...γεμάτοι να ασελγήσουμε πάνω τους ,στους δημοσιοκάφρους πως στηρίζουμε Τεν Κάτε ,παίκτες και διοίκηση ,στους εσωτερικούς εχθρούς πως φέτος θα κυριαρχήσει η ομόνοια και προς όλους τους υπόλοιπους πως ο κόσμος πλέον θα παίρνει σβάρνα όλα τα γήπεδα της Ελλάδας για να είναι δίπλα στην ομάδα και να κατακτήσουμε τον μεγάλο μας στόχο.

ΚΟΥΦΑΛΕΣ ,Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ!
ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ!

Τα γκολ της νίκης πέτυχαν οι Βύντρα και Σισέ ,αλλά αυτό λίγη σημασία έχει ,μιας και όλη η ουσία βρίσκεται πως η ομάδα βαδίζει στον σωστό δρόμο!

Σχόλια

  1. Ανώνυμος9/11/09 11:55 π.μ.

    Πρίν λίγο καιρό τον Βύντρα τον είχες πάνω δεξιά μια φωττογραφία και έγραφες... Σήκω φήγε δεν αντέχεσαι άλλο.Σήμερα τον έχεις φωτογραφία να πανηγυρίζει? Δεν πέζεσαι...!!! Τελικά να τον κρατήσουμε η οχι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να τον διώξουμε ,καλύφθηκες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου