XIΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΜΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΠΟΛΟ!

Για πολλούς μπορεί να είναι αδιάφορο και άλλοι να μην δίνουν όση σημασία πρέπει στις ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ εμφανίσεις που πραγματοποιούν στην Ισπανία. Η ομάδα μας αγωνίζεται για τα προκριματικά του len trophy και κατετάγη τρίτη στον όμιλο ,πραγματοποιώντας 4 νίκες και έχοντας μόλις 1 ισοπαλία και 1 ήττα. Οι απώλειες μας ήταν με τις δύο δυνατές του ομίλου και όσον αφορά τις νίκες μας χρειάστηκε να κάνουμε σοβαρές εμφανίσεις. Πλέον προκριθήκαμε στην επόμενη φάση ,όπου τα πραγματα λογικά θα είναι αρκετά δύσκολα για την ομάδα ,μιας και θα διασταυρωθούμε με κάποια ανώτερη απο εμάς.

Οι εμφανίσεις της ομάδας μας καταγράφονται ως μια ΜΕΓΑΛΗ επιτυχία ,αν αναλογιστεί κανείς πως φέτος υπήρξε μείωση του μπάτζετ , η ομάδα στηρίζεται σε έλληνες και δεν χτίστηκε με στόχο την Ευρώπη .Παρόλα αυτά οι πολίστες μας για ακόμη μια χρονιά δείχνουν πως ξέρουν να τιμούν το τριφύλλι με τον καλύτερο τρόπο και να σέβονται τον Σύλλογο. Αυτό πρέπει να περάσει σαν μήνυμα στους διοικούντες του ερασιτέχνη και να δείξουν πολύ περισσότερο σεβασμό σε αυτά τα παιδιά αποτι τους έδειχναν όλα αυτά τα χρόνια.

Απο εδώ και πέρα ,ότι παραπάνω επιτευχθή απο την ομάδα μας στο len trophy είναι μια μεγάλη επιτυχία. Το μόνο που τους ζητάμε εμείς είναι να βλέπουν καθόλη την διάρκεια της σαιζόν με την ίδια σοβαρότητα όλα τα μας του πρωταθήματος και του κυπέλλου.

Και ελπίζουμε του χρόνου το καλοκαίρι να βρεθούν οι χορηγοί ώστε να αυξηθεί το μπάτζετ και να πάμε για μεγαλύτερα πράγματα.

Σχόλια