KOΠΗΚΕ Ο ΤΑΦΟΣ..


Πήγαν σήμερα τα κλιμάκια της ομοσπονδίας και έκριναν τον τάφο ακατάλληλο για να φιλοξενήσει αγώνες πρωταθλήματος βόλλευ γυναικών! Το γήπεδο κόπηκε στο ελάχιστο ύψος (=7μέτρα) για 98 εκατοστά και έτσι τα όποια όνειρα κάναμε χθες το απόγευμα για χρήση της λεωφόρου και φέτος ,τελειώνουν με τον πλέον απαισιόδοξο τρόπο. Και αυτό επειδή το προσεχές Σάββατο ξεκινάει το πρωτάθλημα και ακόμη δεν έχουμε έδρα!! Μάλιστα ,όπως ειπώθηκε απο τον προσαλίκα ,αν δεν καταφέρουμε να βρούμε γήπεδο ,θα μας ορίσει η ομοσπονδία .Το οποίο σημαίνει πως και στην Μυτιλήνη να μας στείλει υποχρεούμαστε να πάμε!

Αυτά όσον αφορά τα γεγονότα!

Η άποψη μας σχετικά με το όλο ζήτημα που έχει προκύψει. Το νόμισμα έχει 2 όψεις. Εξαρχης ξέραμε πως ομοσπονδία ,γαύρος και ηρακλής κηφησιάς δεν μας θέλανε στον τάφο και φέτος. Είχε προωθηθεί το κριτήριο με το ύψος και ο τάφος έτσι έβγαινε ακατάλληλος.

Στην αρχή του καλοκαιριού άρχισαν οι πρώτες συζητήσεις για μετακίνηση μας στον Χολαργό ,κάπου τον Α΄θγουστο ήταν δεδομένη η εν λόγω έδρα και πριν κάτι εβδομάδες ανακάλυψε ο δήμαρχος του Χολαργού πως τον ρόλο του μαλάκα θα τον παίξει ο Σύλλογος και θα του πληρώσει όλα τα κερατιάτικα που χει κάνει για να βγάλει και αυτός κάτι.

Ύστερα προέκυψε το θέμα του Αγιου Θωμά ,αλλά και εκεί για κάποιο λόγο η ιστορία δεν προχώρησε (είμαστε πολύ περίεργοι να μάθουμε γιατί..) .

Αυτό που γνωρίζαμε χρόνια και δεν το ανακαλύψαμε σήμερα ,είναι πως οι γαύροι είναι χωμένοι παντού ,σε κάθε ομοσπονδία ,κινούν τα νήματα και φέτος -επειδή άλλος τρόπος δεν υπάρχει- πετύχανε αυτό που ζητούσαν τα τελευταία 2 χρόνια. Να φύγουμε απο τον Τάφο! Και το συγκεκριμένο έγινε με την ανοχή του ερασιτέχνη μας και τις ευλογίες του προσαλίκα και των ομοίων του.

Απο την άλλη τώρα ,βιώνουμε σαν Σύλλογος μια αντιμετώπηση απο τους εκάστοτε δημάρχους το λιγότερο ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ. Σε δήμους που αποτελούνται κατα 80% και βάλε ,απο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥΣ ,σε δήμους που αυτοί οι καραγκιόζηδες ψηφίζονται απο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥΣ ,κάνουν μαγκιές και τους δύσκολους για να μην έρχονται τμήματα μας στον Δήμο τους!! Έχει αναρρωτηθεί ποτέ κανείς το γιατί; Γιατί τόσο πόλεμος;; Την ίδια στιγμή που στον γαύρο του χτίζουνε κολυμβητήριο για την πρώτη του ομάδα και βοηθητικό για τις ακαδημίες του!! Και εμείς δεν μπορούμε να βρούμε σε ολόκληρη την Αθήνα ένα γήπεδο για να παίζουμε στο πρωτάθλημα!!!!

Οι καταστάσεις είναι πρωτάκουστες και τραγελαφικές! Δεν ξέρουμε τι θα γίνει και πως θα γίνει αλλά το πρωτάθλημα ξεκινάει και ακόμη δεν έχουμε γήπεδο.


ΥΣ: ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΓΙΑΤΙ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΕΧΕΤΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΕΜΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟ!!

Σχόλια