EΚΠΕΜΠΕΙ ΥΓΕΙΑ !!


Δεν θα βαρεθούμε να το επαναλαμβάνουμε και να το τονίζουμε πως ο μπασκετικός ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ είναι το ιδανικό αθλητικό τμήμα ,τα πάντα λειτουργούν άψογα και μεθοδικά και είναι το πλέον υγιές τμήμα στον Σύλλογο ,στον Ελληνικό και κατ'επέκταση στον Ευρωπαικό αθλητισμό.

Έχουμε προεδρους που αγαπάνε όσο τίποτα τον Σύλλογο ,ξοδεύουν χωρίς να νοιάζονται απίστευτα λεφτά ,αγαπάνε και εκτιμάνε τον κόσμο ,είναι δίπλα στην ομάδα συνέχεια και όλα αυτά ύστερα απο μια πενταετία και κάτι στην οποία τρώγανε την μια σφαλιάρα πίσω απο την άλλην και βλέπανε τα λεφτά τους να μην πιάνουνε τόπο.

Έχουμε έναν προπονητή που ήρθε το 1999 ως ο λεγόμενος Γκαστόνε και ύστερα απο μια δεκαετία απέδειξε πως μόνο ..Γκαστόνε δεν είναι. Έχει πάρει ό,τι τρόπαιο έχει βρεθεί μπροστά του ,λειτουργεί με βάση το σύνολο ,οι επιθυμίες του γίνονται πράξη ,έχει φτιάξει παίκτες ,είναι ο καλύτερος προπονητής στην Ευρώπη και ίσως σε ολόκληρο τον κόσμο.

Δίπλα του έχει ένα προπονητικό τιμ που λειτουργεί άψογα ,αποτελείται απο τους ίδιους ανθρώπους χρόνια τώρα και εμπλουτίζεται με νέους καθε χρόνο και όλοι τους αποτελούνε μια ξεχωριστή μονάδα σε αυτό το τμήμα.

Οι παίκτες είναι ΟΛΟΙ πρώτης κλάσσης που θα ήθελε κάθε ομάδα να τους έχει. Παγκόσμιοι αστέρες που συνδιάζουν καλό χαρακτήρα ,ανταγωνιστικότητα και επαγγελματίες στο έπακρον.

ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΝΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΠΙΟ ΥΓΙΕΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

Και αυτο το διαπιστώσαμε και χθες που τιμήθηκε απο την διοίκηση ,την ομάδα ,τον κόσμο ..η μεγαλύτερη προσωπικότητα των τελευταίων δεκαετιών του Συλλόγου ,ο Φραγκίσκος Αλβέρτης. Μέσα σε ένα οικογενειακό κλίμα 20.000 κόσμος έδειξε πως με την αγάπη και την ομόνοια τα πάντα είναι εφικτά και πως δεν πέφτουμε απο την κορυφή όσο θα υπάρχει τέτοιο κλίμα !

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ!!

Σχόλια