ΜΕ ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ...ΑΛΛΑ ΜΕ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ!


Καλώς ή κακώς την σημερινή ήττα την περιμέναμε. Ακόμη και η διαφορά των 21 πόντων δεν μας έκανε έκπληξη. Κληθήκαμε να αντιμετωπίσουμε την καλύτερη ελληνική ομάδα ,που φέτος διεκδικεί με αξιώσεις και το ευρωπαικό τρόπαιο ,την πρώτη αγωνιστική οπότε δεν είχαμε βλέψεις για κάτι περισσότερο. Ακούγεται κάπως ματαιόδοξο αλλά αυτός ο Αθηναικός δεν κοντράρεται φέτος με το σύνολο που έχει φτιάξει. Θα πάρει λογικά το νταμπλ ,οπότε εμείς πρέπει να αρκεστούμε στην κατάληψη της δεύτερης θέσης ,στην δημιουργία δυνατού συνόλου ώστε το καλοκαίρι να μπορέσουμε με ένα καλύτερο μπάτζετ να πάρουμε πρωτοκλασσάτες παίκτριες. Η ομάδα διαθέτει καλές παίκτριες αλλά όχι τέτοιες που θα μπορέσουν να κάνουν την διαφορά σε ματς με αντιπάλους ,ομάδες όπως ο Αθηναικός.

Δεν διογκώνουμε την διαφορά μετάξυ των 2 ομάδων ,απλά για να μην δημιουργούνται ψευδαισθήσεις για πρωταθλήματα. Πληρώνουμε τις αμαρτίες του καλοκαιριού με τα προβλήματα που αντιμετώπισε ο ερασιτέχνης.

ΟΜΩΣ δεν θα δεχτούμε σε καμία περίπτωση η ομάδα μας να μην χτυπάει όλα τα ματς και να χάνει με κάτω τα χέρια. Όλες οι υπόλοιπες ομάδες κοντράρονται ,οπότε δεν θα υπάρχουν δικαιολογίες. Και φέτος να μην υπάρχει πάλι ασυλία σε παίκτριες που δημιουργούν προβλήματα.

Για την ιστορία ...χάσαμε στον Βυρωνα σήμερα με 80-59. Επόμενο ματς πρωταθλήματος με τον Πανιώνιο στον Τάφο.

Σχόλια