ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΑΣ!


Έχουμε τόσα πολλά μέσα στο μυαλό μας που θέλουμε να γράψουμε για το σημερινό ματς με τον γαύρο που φοβόμαστε μην ξεχάσουμε τίποτα και αδικήσουμε κανέναν. Σήμερα η ομοσπονδία του προσαλίκα ,ύστερα απο την καθαρή κλήρωση που διεξήχθη πριν κανά μήνα ,μας έβαλε να παίξουμε με τον γαύρο στου ρέντη με τους όρους τους. Δηλαδή; Να παίξουμε με τις κορασίδες μας .

Ο κ.Προσαλίκας όπως έχει τονίσει ΠΑΜΠΟΛΕΣ φορές ενδιαφέρεται για την αναβαθμιση και την διαφήμιση του αθλήματος .Έτσι λοιπόν ,μας κατέβασε σήμερα αποδεκατισμένους ώστε να νικήσει η ολυμπιακάρα του και να πάρει κεφάλι στην κούρσα του πρωταθλήματος. Γιατί δικαίωμα του να πιστεύει πως με αυτόν τον τρόπο διαφημίζεται το πρωτάθλημα. Βάζοντας 16χρονα κορίτσια να αντιμετωπίζουν επαγγελματική όμαδα με ξένες.

Ο κ.Νικολάκης που για ακόμη μια φορά έδειξε το κόμπλεξ που έχει απέναντι στον Σύλλογο μας ,που για ακόμη μια φορά εκδηλώθηκε με τα απωθημένα που του έχουμε δημιουργήσει σαν ομάδα. Σαν σωστός προπονητής και καταξιωμένος -όπως θέλει να αυτοαποκαλείται- είχε καθ'όλη την διάρκεια του ματς την πρώτη του ομάδα και απαρτία όλες του τις ξένες. Τον καταλαβαίνουμε και τον αφουγκραζόμαστε απόλυτα! Φοβήθηκε μην τυχόν και χάσει το ματς απο τα κορίτσια μας και το παιξε στα σίγουρα ακόμη και σε χρονικές στιγμές που όλα είχαν τελειώσει. Και μετά εχει το θράσσος και μιλάει για ήθος και αξιοπρέπεια. Εντάξει; Μας νικήσατε ; Φωταγώγηση απόψε σε όλα τα μπουρδέλα του πειραιά..

Οι γαυρίνες που πανηγυρίζαν σαν λυσσασμένες κάθε πόντο τους. Τις κατανοούμε και αυτές ,τόσα χρόνια απο κάτω μας ,τις έχουμε ξεφτυλίσει με όλους τους τρόπους ,λογικό να βγάζουν τόσο κόμπλεξ. Μόνο που...με 16χρονα παίζατε που δεν είναι καν επαγγελματίες.

Ο κόσμος της ομάδας τους ,ο λαός τους.. για ακόμη μια φορά έδειξε την δυναμική του με την γνώριμη απουσία του. Όμως φρόντισαν αυτοί που πήγαν να κρατήσουν ψηλά την σημαία του πούστη ,βρίζοντας χυδαία 16χρονα κορίτσια... τόσα μπορούν ,τόσα κάνουν.

Ο σύλλογος τους ,η ομάδα της αλήθειας και της διαφάνειας ,το πιο αγνό σωματείο κατάφερε επιτέλους σήμερα να μας πάρει μια απόλυτη νίκη με ευρύ σκορ και να δείξει την δυναμική του. Η ομάδα που κατάφερε να μας νικήσει πρώτη φορά στην ιστορία της ,όταν επέβαλλε στην ομοσπονδία να φάμε ποινή για να παίξουμε μαζί τους κεκλεισμένων. Η ομάδα που έχει τόσο ήθος και κατέβηκε σήμερα να ...διαλύσει τα 16χρονα κορίτσια μας.

ΜΟΝΟ ΠΟΥ... ΣΗΜΕΡΑ ΦΑΝΗΚΕ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

ΠΟΙΟΣ ΠΡΕΣΒΕΥΕΙ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΕΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ,ΤΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΙΔΕΩΔΕΣ

ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΑΣ ,ΕΙΧΑΝ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ...ΜΠΑΛΑΚΙΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ,ΜΠΗΚΑΝ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΑΝ ΜΕ ΤΟ ΤΡΙΦΥΛΛΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ,ΤΑ ΔΩΣΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΦΥΓΑΝΕ ΗΘΙΚΑ ΝΙΚΗΤΡΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΘΑΡΗ

ΔΥΣΤΙΧΩΣ ΒΡΗΚΑΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΙ ΚΟΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΑΝ ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΒΟΥΝ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥΣ ΝΕΑΝΙΔΕΣ .

Και η πλάκα ξέρετε ποια είναι; Ότι αυτοί οι κορίτσαροι σε 2 δύο χρονάκια θα είναι αυτές που θα σας γαμάνε. Σημερα γνωρίσατε απο πρώτο χέρι την διάδοχη κατάσταση ,σήμερα γνωρίσατε αυτές που θα σας βιάζουν για την επόμενη δεκαετία..

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΚΟΡΙΤΣΑΡΟΥΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΤΟΥΣ ΕΜΦΑΝΙΣΗ


ΥΣ: Για πτωτάθλημα ούτε που χωράει λόγος.. πάλι εμείς θα το πάρουμε και με μεγαλύτερη άνεση και με περισσότερ όρεξη. Η πρώτη μας ομαδα μπαίνει στους αγωνιστικούς χώρους και θα μαρτυρίσετε την ώρα και την στιγμή που σηκώατε κεφάλι.

ΥΣ2: Και στο τέλος της χρονιάς μπλουζίτσες με ...ΠΟΥ + ΞΥ !!

Σχόλια

  1. Ανώνυμος17/10/09 12:19 π.μ.

    giati paiksame me 16xrona????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος17/10/09 12:21 π.μ.

    Γιατί η ομοσπονδία έχει τιμωρήσει τις αθλήτριες μας (όλη την πρώτη ομάδα) για τα μπλουζάκια που φορέσαν πέρυσι και γράφανε ΤΣΟ + ΛΟ.

    Και εντελώς τυχαία κληρωθήκαμε πρώτη αγωνιστική στου ρέντη να παίξουμε με τις γαυρίνες. Και εντελώς τυχαία για αυτό το ματς ήταν τιμωρημένη η ομάδα μας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος17/10/09 12:27 π.μ.

    ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΦΟΡΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΤΟ ΘΗΡΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΣΠΑΡΙΛΑ!ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΣΙΧΑΜΕΝΟΙ ΜΙΑ ΖΩΗ ΣΤΟ ΤΣΟ+ΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος17/10/09 5:57 μ.μ.

    o gayros htan einai kai 8a einai panta etsi.emeis prepei na peytoume sto epipedo tous?ti fraseologia ti mpinelikia einai ayta?pana8hnaikos shmainei MAGKIA gnhsia kai oxi tou kwlou.koutsavakia einai aytoi kai oxi emeis

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου