ΜΕ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ!!


Επειδή το περυσινό πάθημα ,ακόμη πονάει και επειδή δεν θέλουμε να έχουμε κι άλλη τραυματική εμπειρία ,καλούμε τους παίκτες μας να παίξουν ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟ ,όπως στα ματς του πρωταθλήματος ,αύριο με τον εορδαικό. Δεν έχουμε μπουχτίσει απο κύπελλα για να έχουμε δικαίωμα να σνομπάρουμε αυτόν τον θεσμό. Έχουμε μόλις ένα τα τελευταία 14 χρόνια και αυτό οφείλεται πως τις περισσότερες χρονιές δεν αντιμετωπίζαμε με σοβαρότητα τα ματς του εν λόγω θεσμού. Έχουμε καταφέρει να κάνουμε κυπελλούχους τον πανιώνιο και την λάρισα!!

Αύριο δεν ξέρουμε αν θα κατεβούμε με την πρώτη ή την ..πέμπτη ομάδα και δεν μας νοιάζει. Αυτό που θέλουμε είναι να πάρουμε την πρόκριση και να κατακτήσουμε εν τέλει την κούπα. Δεν έχουμε περιθώριο να χαρίζουμε άλλα κύπελλα. Σε όποιον θεσμό και να παίζουμε πρέπει να τα δίνουμε όλα. Το επιβάλλει η ιστορία του Συλλόγου. Μπορεί το πρωτάθλημα να είναι ο νο1 στόχος ,αλλά το κύπελλο θεωρείται δεδομένο πως το ζητάμε απο τους παίκτες!


ΥΣ: Καλούμε τον γαύρο να κάνει ένσταση και να πάρει την πρόκριση στα χαρτιά ,ώστε να συνεχίσει την παράδοση που έχει να παίρνει τα ματς μέσα στα γήπεδα και να θυμίσει για ακόμη μια φορά σε όλη την Ελλάδα γιατί θεωρείται και είναι η πιο πούστικη ομάδα. Εκτός αυτού ,δεν θέλουμε να χαθεί και η ευκαιρία να τους πετύχουμε σε κάποια επόμενη φάση για να τους ξηγηθούμε όπως τους αρμόζει!

Σχόλια