ΤΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

Θα θέλαμε να αναφερθούμε τώρα που οι αγώνες ξεκίνησαν για όλα τα τμήματα ,κάτι σχετικά με τα διαρκείας. Καταρχήν ,είμαστε της άποψης πως όλα τα τμήματα του Συλλόγου πρέπει να βγάζουν ένα ενιαίο διαρκείας !Όχι μόνο ,για λόγους ενότητας και τα σχετικά ,αλλά μια τέτοια κίνηση θα αποτελούσε δείγμα σεβασμού προς τον κόσμο και πως αναγνωρίζεται απο τις διοικήσεις η προσφορά του με την συνεχή του παρουσία στα γήπεδα. Κάτι τέτοιο αντιλαμβανόμαστε πως είναι σχεδόν ανέφικτο ,μιας και υπάρχει στην μέση και το ποδόσφαιρο ,όπου παίζονται πολλά λεφτά.

Μια δεύτερη σκέψη είναι να βγει κοινό διαρκείας για όλα τα ερασιτεχνικά τμήματα (βόλλευ αντρών και γυναικών ,μπάσκετ γυναικών ,πόλο) με στόχο την οικονομική ενίσχυση του ερασιτέχνη .Κάτι τέτοιο πιστεύουμε πως θα είχε απήχηση στον κόσμο ,ειδικά αν ήταν και σε προσεγγίσιμη τιμή. Η συγκεκριμένη ιδέα έχει ειπωθεί τα τελευταία δύο χρόνια ,ακούγεται ,συζητήθηκε και στις πρόσφατες εκλογές του ερασιτέχνη αλλά δεν πάρθηκε κάποια απόφαση.Ο κόσμος που αγαπάει τον Σύλλογο και δεν περιορίζει την αφοσίωση του σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ ,θέλει να έχει διαρκείας ,αν όχι σε όλα ,στα περισσότερα τμήματα. Αυτό όμως δεν επιτυγχάνεται μιας και πολλά τμήματα δεν συμμερίζονται τις οικονομικές ανάγκες του απλού οπαδού. Θα πρέπει να υπάρχει κάποιου είδους συνεργασία μεταξύ των διοικήσεων ,ώστε οι τιμές στις κάρτες διαρκείας να ανταποκρίνονται απο την μία στο θέαμα που προσφέρουν και απο την άλλη να είναι προσεγγίσιμες για κάθε πορτοφόλι. Αυτό το αναφέρουμε ,διότι ένα συγκεκριμένο τμήμα δεν έχει συμπεριφερθεί καθόλου σωστά στον κόσμο.

Αναφερόμαστε φυσικά στο βόλλευ γυναικών και στον κ.Πιστιόλη που φέτος ανέβαση για δεύτερη συνεχή χρονιά την τιμή στα διαρκείας ,στα 50 ευρώ. Και μιλάμε για βόλλευ γυναικών!! Σε ένα τμήμα που ακόμη δεν έχει έδρα και στο τμήμα που τα τελευταία χρόνια έχει δεχτεί απίστευτη υποστήριξη απο τον κόσμο ,που όμοια της δεν υπάρχει στον κόσμο. Αυτό ο κ.Πιστιόλης προφανώς δεν το καταλαβαίνει και νιώθουμε πως κατα κάποιον τρόπο εκμεταλλεύεται την αγάπη του κόσμου.Και μπορεί να πει κάποιος ,πως το εν λόγω τμήμα παίρνει νταμπλ κάθε χρονιά ,φέρνει παίκτριες παγκοσμίου επιπέδου και πέρυσι έφτασε σε τελικό ευρωπαικής διοργάνωσης ,οπότε σωστά αυξησε την τιμή των διαρκείας. ΟΜΩΣ στα ίδια επίπεδα -και πολύ παραπάνω- κυμαίνεται και το μπάσκετ αντρών που την τελευταία 15ετία πρωταγωνιστεί σε Ελλάδα και Ευρώπη. Και τα διαρκείας ξέρετε απο τι τιμές ξεκινούν; 150 ευρώ! Και μιλάμε για μπάσκετ αντρών που έχουμε την κορυφαία ευρωπαική ομάδα και με τον κορυφαίο προπονητή σε ένα υπερσύγχρονο γήπεδο και και και. Οι τιμές των διαρκείας παραμένουν αναλλοίωτες τα τελευταία χρόνια ,γιατί η καε έτσι δείχνει πως σέβεται τον κόσμο και δεν θέλει να τους εκμεταλλευτεί ή να τους διώξει απο το γήπεδο. Κάτι που δεν συμβαίνει με τον κ.Πιστιόλη που οι πράξεις του δηλώνουν το ακριβώς αντίθετο. Πρόπερσυ 25 ευρώ το διαρκείας ,πέρυσι 40 ,φέτος 50..

Οι κάρτες διαρκείας βγαίνουν για να φέρνουν τον κόσμο στο γήπεδο και όχι να τον διώχνουν!

Σχόλια