ΤΟ ΞΕΣΠΑΣΜΑ ΤΟΥ ΟΛΛΑΝΔΟΥ



«Από πού δημιουργήθηκε αυτό το κλίμα; Η απάντηση είναι “από εσάς”. Ξεκίνησα από την περασμένη σεζόν με την ομάδα να μην παίρνει αποτελέσματα και να κάνει καλά παιχνίδια και επικρίθηκα. Γύρισε αυτό, αρχίσαμε να νικάμε και άρχισαν να λένε ότι τα αποδυτήρια δεν είναι καλά.
Και τώρα είμαστε πρώτοι και η ομάδα λέτε ότι δεν παίζει καλά σε μερικά παιχνίδια. Πείτε μου ένα παιχνίδι που κερδίσαμε από τύχη.
Είμαι νικητής και δεν παραδίδομαι ποτέ. Ο μόνος που μπορεί να με διώξει είναι ένας, ο κύριος Πατέρας, τον οποίο σέβομαι και αυτό είναι αμοιβαίο. Όχι εσείς. Έχω φερθεί σε όλους σας με σεβασμό απ’ την πρώτη στιγμή, όμως εσείς δεν το κάνετε αυτό, κάποιοι είστε ασεβείς προς το πρόσωπό μου.
Κρίμα γιατί οι περισσότεροι από εσάς λέτε πως έχετε “πράσινη καρδιά” μέσα σας.

Όποιος έγραψε για τον Εντόι, να πάρει τον Μέσι και τον Ροναλντίνιο και να τον ρωτήσει τη γνώμη του για εμένα. Δημιουργείτε μια αρνητική ατμόσφαιρα αλλά αυτό είναι άδικο».


Το ξέσπασμα του Ολλανδού ήταν αναμενόμενο με όλα αυτά που ακούει και με τον πόλεμο που του κάνουνε τα μμε. Και για να ξεκαθαρίσουμε για ποιο λόγο δεν πρέπει να γκρινιάζει κανείς με τον κόουτς. ΣΤΟΧΟΣ μας είναι το πρωτάθλημα και είμαστε πρώτοι με μόλις μια ισοπαλία στην 8η αγωνιστική ,κάτι το οποίο έχουμε να πετύχουμε πάρα πολλά χρόνια ,είματε στην διεκδίκηση της πρώτης θέσης του ομίλου στο europa league και με την πρόκριση σχεδόν εξασφαλισμένη. Για ποιο λόγο λοιπόν η γκρίνια; Για να έχουμε με κάτι να ασχολούμαστε;;

Και φυσικά αναφέρθηκε στην περιβόητη συνέντευξη του Ν Ντόι που έγινε για το...καλό της ομάδας και την ηρεμία της.

Σχόλια