AΛΛΗ ΜΙΑ ΑΡΠΑΧΤΗ...


Την Κυριακή αναμένεται να επικρατήσει...πράσινος πανικός στην Καβάλα ,μιας και γύρω στους 4.000 οπαδούς μας θα κατακλύσουν την πόλη ,στην μάχη που δίνουμε για το πρωτάθλημα. Όμως απότι φαίνεται ,όσα χρόνια και να περνάνε ,όσα πρόσωπα κι αν αλλάξουν ,ΚΑΝΕΝΑΣ δεν σέβεται τους οπαδούς ή αν θέλετε τους απλούς φίλους της ομάδας που απλά θέλουν να παρακολουθούν το τριφύλλι ,όπου αγωνίζεται. Το εισητήριο της Κυριακής κυμαίνεται στα...25 ευρώ!! Απλή μετάφραση; Ο Ψωμιάδης πάει να κάνει κι αυτός την δικιά του αρπαχτή σε βάρος του κόσμου και πούλησε τα εισητήρια σε μια τόσο...προσεγγίσιμη τίμη!

Δεν έχει να λέει που έτσι κι αλλιώς τα εισητήρια θα εξαντληθούν .Αυτό συμβαίνει γιατί υπάρχει μια δίψα για το πρωτάθλημα και αγάπη για την ομάδα. Όμως σκέφτηκε κανείς εκεί στην super league που θέλει να αναβαθμίσει το πρωτάθλημα και να φέρει τον κόσμο πίσω στα γήπεδα,πως θα το πετύχει ; Ξέρετε κ.Πιλάβιε ο κόσμος δεν έχει φύγει απο τα γήπεδα λόγω μόνο των επεισοδίων .Προτιμάει να μην σκάει γήπεδο τις Κυριακές και να παρακολουθεί το ματς της ομάδας απο την τηλεόραση ,γιατί οι τιμές στα εισητήρια είναι ΠΑΝΑΚΡΙΒΕΣ ,ή αν θέλετε αντιστρόφως ανάλογες με το θέαμα που παρακολουθεί!

Αντί να μπει ένα όριο σε αυτήν την αισχροκέρδεια και επιτέλους να σταματήσει ,αυτή η απάτη συνεχίζεται ,διογκώνεται και γίνεται μόδα. Δεν είναι δυνατόν να θες να πας να δεις στην Καβάλα ματς της ομάδας σου και να πληρώνεις 25 ευρώ εισητήριο. Φανταστείτε δηλαδή να προσφέρανε οι ομάδες και λίγο καλύτερο θέαμα.

Εκμεταλλεύεστε την αγάπη του κόσμου για την ομάδα και το κάνετε με τον χειρότερο τρόπο.

Συννένοχη σε όλο αυτό είναι και η διοίκηση μας ,γιατί δεν προστατεύει τα δικαιώματα του οπαδού. Ότι θέλουμε να είμαστε παντού δίπλα στην ομάδα ,είναι αυτονόητο. Ότι έχουμε την δυνατότητα να σκάμε 25ευρα σε κάθε ματς ,ποιος ο λόγος να το πιστεύετε; Έχετε να κάνετε με απλούς ανθρώπους και όχι με μεγιστάνες που έχουν την άνεση να ξοδευουν αβέρτα λεφτά για εκδρομές και να πληρώνουν τις ορέξεις του κάθε προφυλακιστέου απατεώνα!


ΒΑΛΤΕ ΦΡΕΝΟ ΣΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΜΕ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΤΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ!!


ΥΣ:Και αυτό έχει να κάνει με τον κάθε οπαδό που θέλει να παρακολουθεί την ομάδα του.

ΥΣ2: Βέβαια πρωτεργάτης σε αυτό και μέγιστος απατεώνας ο κ.Πανόπουλος που κάθε χρόνο προσπαθεί να μας δώσεις πάρα πολλούς λόγους για να μην πατάμε το πόδι μας στην Ξάνθη.

Σχόλια