AΜΕΣΗ ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ/ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ

Διαβάσαμε τις προάλλες με πολύ ενδιαφέρον κάτι περί δημιουργίας ραδιοφωνικού σταθμού του άρη που θα αρχίσει να λειτουργεί τις επόμενες μέρες και θα εκπέμπει σε θεσ/νίκη ,χαλκιδική και σε γύρω πόλεις. Και αναρρωτιόμαστε εύλογα για ποιο λόγο ΤΟΣΑ χρόνια να μην έχουμε μπει σαν Σύλλογος στην διαδικασία δημιουργίας ενός τέτοιου εγχειρήματος.

Θα πει κάποιος διχόνοιες και γνωστά εσωτερικά προβλήματα που μαστίζουν χρόνια τον Σύλλογο. Όμως με την δημιουργία ενός σταθμού ξέρετε πόσα ωφέλη προσκομίζουμε; Καταρχάς ,πρώτο και βασικότατο ,αντιμετωπίζουμε αποτελεσματικότατα και με απόλυτα αντανακλαστικά όλη την προπαγάνδα που δεχόμαστε επι καθημερινής βάσεως απο παντού.

Γιατί όσο και να θέλουμε ,εκπομπές στο αραιά και που είτε στην τηλεόραση είτε στο ραδιόφωνο. Χρειάζεται δημιουργία σταθμού που να είναι του Συλλόγου και μόνο. Να είναι ένας ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ και αγνός σταθμός .

Και δεν είναι καθόλου δύσκολο κάτι τέτοιο ,αν κάποιοι το σκεφτούν σοβαρά .Έχουμε διοικύντες που εμπλέκονται με τα μμε ,άμα πραγματικά θέλουν δημιουργείται κατευθείαν .Και απο επιχειρηματικής θέσης να το δει κάποιος ,κέρδη είναι δεδομένο πως θα υπάρχουν.

Δεν είναι δυνατόν...κάποιος άρης να φτιάχνει ραδιοφωνικό σταθμό και εμείς να κοιμόμαστε..


ΥΣ: Και προφανώς δεν ζητάμε κάτι σαν το...paotv (ή όπως αλλιώς λεγόταν) που ήταν ένα τερατούργημα της τότε παε .

Σχόλια