ΚΑ ΦΕΤΟΣ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ!


Ακούγαμε ,μαθαίναμε αλλά δεν είχαμε την τύχη να απολαύσουμε απο κοντα την φετινή ομαδάρα του Ζοτς ,που ετοίμαζε όλο το καλοκαίρι. Μπορεί φέτος να μην είχαμε την μεγάλη προσθήκη αθλητή στο ρόστερ μας ,αλλά αυτό είναι και η μεγαλύτερη μας μεταγραφή. Η ομάδα που πέρυσι κατέκτησε τα πάντα στο πέρασμα της και απέδωσε απόλυτο μπάσκετ ,φέτος θα είναι και πάλι μαζί και με τις μικρές (αλλά πολύ σημαντικές όπως διαπιστώσαμε) προσθήκες που έγιναν.

Χθες μπορεί να ήταν ένα φιλικό ,αλλά αντιμετωπίσαμε με τρομερή επιτυχία μια εκ των ανταγωνιστών μας στην Ευρωλίγκα και αποδείξαμε πως είμαστε σε αρκετά πιο υψηλό επίπεδο απο τους Ρώσους. Παίξαμε γρήγορο ,αυτοματοποιημένο και κυρίως αποτελεσματικό μπάσκετ ,οι καινούργιοι παίκτες δείξαμε πως έχουν μπει για τα καλά στην φιλοσοφία της ομάδας και όλα αυτά ενώ δεν είχαμε στην αποστολή τους Μπατίστ ,Σάρας και Τσαρτσαρή. Φανταστείτε να μπουν και αυτό τι έχουμε να δούμε.

Έχοντας και σαν πρόσφατο πάθημα ,το λάθος της περιόδου 2007-2008 ,που ύστερα απο το triple crown ,είχαμε φάει τα μούτρα μας στην Ευρώπη ,είμαστε απόλυτα πεπεισμένοι πως και φέτος στο Παρίσι η ομάδα θα αγωνίζεται για την 6η ευρωκούπα!


ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΟΣΑ ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΧΑΡΙΣΕΙ ΚΑΙ ΟΣΑ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΧΑΡΙΖΕΤΕ!

Σχόλια