ΜΕ ΤΟ ΔΕΞΙ...ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!


Mε το δεξί ,όπως αναμενόταν ,μπήκαμε στο πρωτάθλημα με μία μέτρια εμφάνιση (όσο μας επιτρέπεται να κρίνουμε ,σύμφωνα με την διακύμανση του σκορ). Ο Απόλλων Καλαμαριάς δεν μπορούσε να αποτελέσει σοβαρό πρόβλημα για την ομάδα μας ,αλλά τέτοιες καθαρές νίκες δίνουν την πρώτη θέση στην κανονική διάρκεια.

Βέβαια θα θέλαμε η πρώτη θέση να κατακτηθεί εφόσον η ομάδα έχει σκοπό να πάρει το πρωτάθλημα και όχι εάν έχουν στο νου τους να μας υποβάλλουν για ακόμη μια χρονιά σε... ωευρολογικά τεστ. Γιατί το πρωτάθλημα το δίνουν τα play off και όχι οι πρώτες θέσεις στην κανονική διάρκεια. Τουλάχιστον αυτό διδαχτήκαμε απο τα τελευταία χρόνια.

Η ομάδα μας αποτελείται απο αρκετούς νέους παίκτες και οι προοπτικές της είναι αρκετές για διάκριση. Οι στόχοι ξεκάθαροι ,ντάμπλ στην ελλάδα επιβάλλεται και καλή ευρωπαική πορεία. Και μιλάμε για νταμπλ και όχι για πρωτάθλημα ,διότι οι μόνοι ουσιαστικοί ανταγωνιστές μας είναι ο γαύρος και ο ηρακλής. Και κανένας απο τους 2 δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο.

Επόμενο ματς ,το προσεχές Σάββατο με τον παοκ στο παγκράτι. Η παρουσία ΟΛΩΝ μας κρίνεται ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ,μιας και αποτελεί την τέλεια ευκαιρία για δυναμική ουσιαστική επιστροφή των οπαδών και να σταθούμε καθόλη την διάρκεια δίπλα στην ομάδα.


Τα σετ: 23-25, 17-25, 29-31
ΑΠ.ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ (Περσιανλής): Λεμπέ 14, Βντόβιν 8, Νικηφορίδης 9, Τέσιτς 6, Κοντογιάννης 3, Δημητριάδης 1, Βλασσακίδης λ. 63%, Φίνος, Παπαιακώβου 2, Παπαδημητρίου
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Καζάζης): Αγκάμεζ 16, Ζαγκούμνι 5, Σαμικά 11, Χριστοφιδέλη 12, Πανταλέων 9, Σμαραγδής 3, Παπαδημητρίου λ. 70%, Μηνούδης, Ψάρρας

Σχόλια