ΕΤΣΙ ,ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΑΡΑ ΣΕ ΘΕΛΟΥΜΕ!!

Xωρίς να εντυπωσιάσει καθόλου στο πρώτο ημίχρονο ,χωρίς να κάνει μια ευκαιρία ,κουράζοντας πάλι στοπρώτο 45λεπτο...αλλά τι σημασία έχει όταν βλέπεις τέτοια μπαλάρα για τα υπόλοιπα 45 λεπτά; Όταν νικάς με 4-0; Όταν όλο το γήπεδο παραλληρεί;; Όταν το πρώτο σου όνομα παίρνει μπρος και σκοράρει δις;;ΕΤΣΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ...ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΑΡΑ!!

Κατεβαίνοντας με την ίδια ενδεκάδα πάλι και με μόνη αλλαγή τον Σισέ αντί του Σιμάο ,η ομάδα κούραζε υπερβολικά πολύ και έπαιζε σε ένα πολύ αργό τεμπο και ευτυχώς που βρήκαμε τρόπο να σκοράρουμε με το τέλος του α ημιχρόνου και γκολ του Βύντρα .Στο δεύτερο ημίχρονο ,όλοι περιμέναμε την κίνηση ματ απο τον Τεν Κάτε ,όλοι θέλαμε τον Νίνη μέσα ,όλοι ξέραμε πως με την είσοδο του η ομάδα θα ανεβαζε ταχύτητα αλλά...την σημερινή ΑΠΟΛΥΤΗ εμφάνιση δεν την περιμέναμε! Η ομάδα ξαφνικά άρπαξε φωτιά και άρχιζε να πετάει συνεχείς φλόγες.Γκολ ο Κατσουράνης ,2 γκολ ο Σισέ!! Γιατί αν μη τι άλλο μπορεί να κάναμε το 6 στα 6 αλλά ο Γάλλος έκλεψε την παράσταση μιας και όλοι περιμέναμε με ανυπομωνησία να πάρει μπρος. Και ο ίδιος το ήθελε πολύ...πάρα πολύ! Και μετά ένα γήπεδο να ζητωκραυγάζει και η ομάδ ανα συνεχίζει αήττητη το πρωτάθλημα. Αλήθεια ,πόσα χρόνια έχουμε να κάνουμε τέτοιο σερί;;

Η ομάδα δείχνει να πιστεύει στον εαυτό της ,να ανεβάζει ταχύτητα ,ο κόσμος να την εμπιστεύεται όλο και πιο πολύ (κοντά στα 30.000 Δευτέρα βράδυ!) και όλα βαίνουν καλώς!


ΥΣ: Παίρνει επιθετικές πρωτοβουλίες ο Βύντρα στις στημένες φάσεις ,πετυχε σήμερα γκολ ,είχε δοκάρι.. όσο δεν δημιουργεί προβλήματα στην άμυνα είναι υποφερτός!

ΥΣ2: Όλα τα παπαγαλάκια μιλάνε για το πόσο μάγκας είναι ο Ολλανδός που μπρίζωσε τον Σισέ και τον έκανε να προσπαθήσει περισσότερο. Αν δεν έβαζε τα γκολ ,γιατί είμαστε σίγουροι πως το κράξιμο θα έπεφτε αβέρτα;

ΥΣ3: Τι κατάρα έχει πέσει και καθε τρεις και λίγο χάνεται και ένας αδερφός; ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΠΥΡΟ!

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου