ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΡΤΟ ΑΛΛΙΩΣ!!

Και εκεί που όλοι περιμέναμε το ματς της Δευτέρας με την Λάρισα ,η ΠΡΑΣΙΝΗ φρόντισε να δημιουργήσει ΠΑΛΙ θέμα απο το πουθενά .Το σημερινό της πρωτοσέλιδο μας επιφύλασσε ένα exit poll έκπληξη σχετικά με τον Σύλλογο.

Το εν λόγω exit poll σαν μοναδικό του στόχο είχε την "διαφήμηση" του Παύλου Γιαννακόπουλου και την υποβάθμιση των υπόλοιπων μετόχων στα μάτια του κόσμου του Συλλόγου. Δηλαδή ,να κερδιθούν οι εντυπώσεις κυρίως.
Δημήτρη Γιαννακόπουλε ,σε θεωρούμε ως μοναδικό υπεύθυνο για αυτές τις αψυχολόγητες και σπασμωδικές ενέργειες. Υπεύθυνο γιατί κάλλιστα μπορείς να δημιουργήσεις πρόβλημα στον ποδοσφαιρικό ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ.

Έχει γίνει ξεκάθαρο πως μοναδική σου επιδίωξη είναι η ανάληψη εξ ολοκλήρου της παε. Είναι προσωπικό σου στοίχημα ; Βίτσιο; Δεν ξέρουμε ,πάντως μας το χεις κάνει απόλυτα σαφές πόσο την θες. Εκμεταλεύεσαι το όνομα που έχει φτιάξει ο πατέρας και ο θείος σου και πατάς πάνω σε αυτό.Δεν χρειαζόταν κανένα exit poll για να πάρουμε πρέφα τι θέλει ο κόσμος του Συλλόγου. Κάθε αγνός ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ θέλει τους Γιαννακόπουλους και στο ποδόσφαιρο. Το..."Παύλο Θεέ πάρε την ΠΑΕ" είναι πολύ πιο ξεκάθαρο απο τα ανούσια exit polls που κάνεις.

Τον Απρίλη του 2008 βοήθησες και στήριξες τον κόσμο στο συλλαλητήριο ,ήσουν το μοναδικό μμε που δεν προπαγάνδισε το γεγονός αλλά αντιθέτως το διαφήμησε με τον καλύτερο τρόπο. Είμασταν ενωμένοι για να πετύγχουμε τον σκοπό μας ,να διώξουμε τους Βαρδινογιάννηδες απο τον Σύλλογο και το καταφέραμε κατά το ήμισυ. Η παε άνοιξε ,μπήκε η οικογένεια σου και ξεκίνησε μια καινούργια εποχή για τον Σύλλογο με τον κόσμο ενωμένο και απο κοντά.Ξαφνικά πέρυσι άρχισες πόλεμο στον Πατέρα ,στον Βγενόπουλο και απρόσμενη ταύτιση απόψεων με τον Τζίγγερ. Και εκεί που συμφωνήθηκε ηρεμία σε όλα τα επίπεδα για να προχωρήσει η ομάδα ,βγαίνεις σήμερα και δημιουργείς θέμα απο το πουθενά. Γιατί δεν είναι πρόβλημα ότι δηλώνεις πως ο κόσμος γουστάρει τον Παύλο ,πρόβλημα είναι που υποβαθμίζεις τον Πατέρα και τον Βγενόπουλο για να δειχτείς εσύ.

Ο Παύλος και ο Θανάσης μας έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη και την αγάπη επειδή φέρονται στον κόσμο και στον Σύλλογο αντρίκια ,με ήθος και σοβαρότητα. Εσύ βάζεις το προσωπικό σου όφελος πάνω απο αυτό της ομάδας και θέτεις σε κίνδυνο την ηρεμία που υπάρχει στο ποδοσφαιρικό τμήμα.
ΔΗΜΗΤΡΗ ΕΙΣΑΙ Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ,με τον τρόπο που κατευθύνεις την εφημερίδα θα καταλήξεις και εσύ να πουλάς 2.000 φύλλα και να μην σε σέβεται κανείς.

Στην εφημερίδα αναφέρεις πως δύναμη του Συλλόγου είναι ο λαός του. Αυτό ισχύει και μπορεί να έχει επιπτώσεις και σε σένα και στον Βγενόπουλο ,όταν δημιουργείτε προβλήματα ή αθετείτε υποσχέσεις. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΕΛΕΙ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΠΑΝΤΟΤΙΝΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ Ο ΚΟΣΜΟΣΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΤΟΥΣ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΔΕΣ ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ

Βρες τα με τους υπόλοιπους μετόχους και μην ξεκινά ανεξάρτητη πορεία γιατί θα φας τα μούτρα σου.

ΥΣ:Μερίδιο ευθύνης έχει και ο Παύλος που αφήνει τον γιο του ανεξέλεγκτο να δημοσιευει ότι θέλει.

ΥΣ2: Το έχουμε ξαναγράψει και θα το ξαναπούμε. Αν ο Δημήτρης θέλει να αποκτήσει την εμπιστοσύνη του κόσμου ας χώσει λεφτά στον ερασιτέχνη ή να αναλάβει ένα τμήμα και να το κάνει να πρωταγωνιστεί. Την ΠΑΕ οι Γιαννακόπουλοι τόσα χρόνια που το φωνάζαμε ,μπορούσαν να δημιουργήσουν καταστάσεις για να την πάρουν μιας και είχαν τον κόσμο μαζί τους. Επέλεξαν να την ζητήσουν με τον Βγενόπουλο και την πήραν .Η καινούργια εποχή έχει ξεκινήσει ,ας συμβαδίσουν με αυτήν.

Σχόλια

  1. Ανώνυμος4/10/09 8:29 μ.μ.

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος5/10/09 7:10 μ.μ.

    arxisate na xypnate.kalo ayto..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φίλε...Ανώνυμε

    Ούτε τώρα αρχίσαμε να φυπνάμε ,ούτε πρόβατα είμασταν ,ούτε ζούσαμε σε κάποιο όνειρο.

    Η ΠΡΑΣΙΝΗ έχει τα θετικά της ,έχει και τα αρνητικά της.

    ΘΕΤΙΚΑ: δίνει βήμα στον κόσμο του Συλλόγου ,δεν αποτελείται απο ρουφιάνους δημοσιογράφους που να κάνουνε κακό στην ομάδα όπως η derby ,τα πρωτοσέλιδα της (ως επι το πλείστον) αφουγκράζονται τον πάλμο των ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΩΝ οπαδων ,προωθεί το σύνολο των τμημάτων του Συλλόγου ,βοήθησε ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ στο συλλαλητήριο του Απρίλη

    ΑΡΝΗΤΙΚΑ: κουκουλώνει προβλήματα του ερασιτέχνη ,ασχολείται σε υπερβολικό βαθμό (αρκετές φορές) με τον γαύρο ,έχει κακές αναλαμπές σε πρωτοσέλιδα της ,ο Δημήτρης βάζει σε αυτές τις κακές αναλαμπές το συμφέρον του πάνω απο αυτό της ομάδας με κίνδυνο να διατταράξει την ηρεμία της.

    ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Η ΠΡΑΣΙΝΗ είναι η περισσότερο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΗ εφημερίδα ,το περισσότερο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ μμε που υπάρχει στον χώρο με αρνητικά ,που αρχίζουν και αγγίζουν το κόκκινο στον βαθμό επικυνδινότητας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος7/10/09 12:23 π.μ.

    an o dhmhtrhs vazei to symferon toy panw apo thn omada einai to idio epikindynos me ttous roufianous tou derby pou sthn telikh aytoi twra einai sthn apexw.grafte st arxidia sas kai tous dyo mono o PANATHINAIKOS uparxei.ota n lew oti xypnhsate den enow pws eisaste koutavia apla kapou ta exete mperdepsei ta pragmata.telws pantwn 8a ta xanapoume

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και σου ξαναεπαναλαμβάνουμε φίλε ,πως η ΠΡΑΣΙΝΗ καλώς ή κακώς είναι το περισσότερο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ μμε και ΔΥΣΤΙΧΩΣ έχει τα αρνητικά της.

    Επικύνδινος δεν θα γίνει κανείς ,μετά απο αυτά που τραβγήξαμε με τους Βαρδινογιάννηδες. ΟΛΟΙ ελέγχονται και ΚΑΝΕΝΑΣ δεν ελέγχει τον κόσμο.

    Για αυτό είμαστε και εμείς εδώ και κριτικάρουμε τα πάντα.

    Φιλικά

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου