ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΑΠΟΨΕ


Επειδή πολύ στα ...ψιλά έχει περάσει το ματς με την Ντιναμό Βουκουρεστίου και δεν μας αρέσει καθόλου αυτό ,ΟΛΟΙ στην ομάδα πρέπει να γνωρίζουν ότι στον ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ θα αγωνίζονται πάντα για την νίκη! Να τα δίνουν όλα και ας χάνουν ,αλλά τουλάχιστον να πέφτουν μαχώμενοι.

ΔΕΝ γουστάρουμε απόψε να δούμε έναν ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ να παίζει στο χαλαρό. Στο σημερινό ματς κρίνεται μια πρόκριση (γιατί δεν έχει νόημα να συγκρίνουμε Ντιναμό με Στουρμ ,οι Ρουμάνοι πολύ καλύτεροι απο τους Αυστριακούς) και οι παίκτες πρέπει να τα δώσουν ΟΛΑ!

Σίγουρα ,πρώτος στόχος είναι το πρωτάθλημα ΑΛΛΑ δεν επιτρέπεται άλλη ήττα-ξεφτύλα όπως με τους Τούρκους. Ούτε η ισοπαλία είναι στόχος στο σημερινό ματς. Η ομάδα πρέπει να πάρει το διπλό χωρίς πολλά-πολλά και να αποκτήσει προβάδισμα για την πρόκριση. Μην ξεχνάμε πως μια πρόκριση στην επόμενη φάση ,ίσως μας δώσει την δυνατότητα να κάνουμε και πορεία μιας και οι υπόλοιπες ομάδες που αγωνίζονται στο europa league ΣΙΓΟΥΡΑ δεν αποτελούν φόβητρα για τον Σύλλογο.

Καλό προπονητή διαθέτουμε ,μπορεί να κάνει το σωστό rotation στην ομάδα χωρίς να την αλλάζει όλη κάθε τρεις μέρες ,να ξεκουράζει τους παίκτες που πρέπει στα καταλληλα ματς ώστε να μην υπάρχει και η δικαιολογία της κούρασης. Μια χαρά πλήρες ρόστερ έχουμε (απο κέντρο και μπροστά για να μην παρεξηγούμαστε..).

Τέλος ,ελπίζουμε ο Ολλανδός αύριο να μην φοβηθεί παραπάνω απόσο πρέπει το ματς και να δώσει στην ομάδα επιθετικό προσανατολισμό και όχι να αντικρίσουμε το παθητικότατο παιχνίδι της Κυριακής. Η ομάδα έχει απίστευτους επιθετικογενείς παίκτες και ο κόουτς πρέπει να το επωφεληθεί.

ΑΥΡΙΟ Η ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΚΑΤΩΤΕΡΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ,ΩΣΤΕ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΊΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ ΧΩΡΙΣ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΕΣ ΓΚΕΛΕΣ...γιατί μια ήττα σήμερα θα σημαίνει χοντρή γκέλα!


ΥΣ: ΕΥΡΩΠΑΙΟΣ είναι ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ...για να μην ξεχνιούνται πολλοί ..μεταξύ αυτών και πολλές αθλητικές ..αντικειμενικές εφημερίδες και sites!

Σχόλια