MAΥΡΟ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ...ΜΑΥΡΙΣΑΝ!


Οι εκλογές της Κυριακής σε πολλούς περνάνε αδιάφορες ,αλλά έχουν την δικιά τους αξία όσον αφορά το μήνυμα που μπορούμε να στείλουμε σαν ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΙ.

Χωρίς να εμπλακούμε στο τι θα ψηφίσετε (έτσι κι αλλιώς κάτι τέτοιο είναι εντελώς άσχετο με τον Σύλλογο) ,σας ζητάμε να πάτε την Κυριακή και η ψήφος σας να είναι με γνώμονα το καλό του Συλλόγου.

Δηλαδή; ΜΑΥΡΟ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ!

Ο πόλεμος που μας κάνανε για το γήπεδο ο Τσίπρας και λοιποί δικοί του δεν ξεχνιέται και την Κυριακή έχουμε την ευκαιρία να του υπενθυμίσουμε με ποιους έμπλεξε!

ΕΠΙΣΗΣ ΜΑΥΡΟ σε όλους τους δηλωμένους γαύρους και σε όσους πολεμάνε με ύπουλο τρόπο τον Σύλλογο. Κάτι Τραγάκηδες και σια έξω απο την βουλή ,κάτι Ανατολάκηδες ποτέ στα κοινά του τόπου.

Αντιθέτως ψηφίστε ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥΣ ,ώστε να γεμίζει η Βουλή με άτομα που μπορούν να ταχθούν και να υπερασπίσουν τα συμφέροντα του Συλλόγου (βλ.Κανέλλη ,Γεωργιάδης). Όχι ότι θα βάλουν σε προτεραιότητα τον Σύλλογο ,αλλά καλύτερα να είναι μέσα ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΙ παρά αλλόθρησκοι.


ΥΣ: Τσίπρα το πανί που είχε σηκωθεί πέρυσι στην Ξάνθη ,θα καταλάβεις την Κυριακή ότι δεν ήταν απλή απειλή ...έπαιξες με τον λαό του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ και έχασες!

Σχόλια

  1. Ανώνυμος1/10/09 10:56 π.μ.

    ΠΑΙΔΙΑ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΨΗΦΟ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ.... ΕΙΝΑΙ Η ΚΥΡΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΙΤΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΟΛΗΣΕΙ ΤΑ ΕΡΓΑ ΣΤΟ ΒΟΤΑΝΙΚΟ...ΟΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΚΟΜΑ ΘΕΛΕΤΕ ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΟΥΣ ΒΑΛΤΟΥΣ ΤΟΥ ΠΡΑΚΤΟΡΙΣΚΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου