ΟΤΑΝ Η ΘΕΣΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΕΤΑΛΟ...


...ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΣΟΥ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΟΥ!

Μπαίνω στην διαδικασία να γράψω μια καθαρά προσωπική άποψη (προφανώς θα συμφωνούν και τα υπόλοιπα παιδιά του Panathinaikos Press) σχετικά με την στάση μας ,όσον αφορά τους μάγκες που πάνε στο πέταλο ,όσους αποτελούν την Θύρα 13!

Δεν ξέρω πως βλέπετε πολλοί απο εσάς τις κερκίδες μας τα τελευταία χρόνια...εγώ τις βλέπω να πέφτουν αργά αλλά σταθερά! Μπορεί κάποιοι να υποστηρίζετε πως κάνουμε με διαφορά την καλύτερη κερκίδα στην Ελλάδα ,μπορεί να είστε της άποψης πως δεν έχουμε τα κατάλληλα γήπεδα να υποστηρίξουμε σωστά την ομάδα ή δεν ξέρω και γω τι άλλο. Συμπέρασμα μου είναι πως η κερκίδα πέφτει ,όταν λιγοστεύει η φωνή !Όλα τα υπόλοιπα είναι δευτερότριτα για την αναβάθμιση της κερκίδας.

Ο σωστός οπαδός όταν πηγαίνει στο γήπεδο πρέπει ΠΡΩΤΑ να υποστηρίξει την ομάδα με φωνή και μετά με όλους τους υπόλοιπους τρόπους. Γυρίζεις δεξιά και αριστερά να κοζάρεις και βλέπεις άλλους να είναι δύσκολοι ,άλλους να βλέπουν το ματς ,άλλους να κουνάνε αμίλητοι σημαίες και πάει λέγοντας. Και δεν ξέρω πόσο χαμπάρι το παίρνουν όλοι αυτοί πως στην τελική δεν βοηθούν έτσι την ομάδα. Γενικότερα υπάρχει η φιλοσοφία (και ας μην λέγεται..) πως το να φωνάζεις για τον Σύλλογο είναι πολύ ρομαντικό και...λίγο φλωριά!! Ασχέτως αν δεν το λέει κανείς ,οι περισσότεροι με τον τρόπο που συμπερφέονται αυτό δείχνουν.

Όταν πας στο πέταλο ,πας συνειδητά και με μοναδικό σκοπό να βοηθήσεις την ομάδα να πάρει την νίκη. Αυτό δεν θα το καταφέρεις ούτε βλέποντας το ματς ,ούτε μιλώντας με τον διπλανό σου. ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ σου είναι να τραγουδάς και να βοηθάς ανάλογα με το πως πηγαίνει το ματς.

Και το χειρότερο είναι πως οι...σχετικά ηλικιακά μεγάλοι (30-40) δεν βγάζουν ίχνος κραυγής. Τα γιατί...; Μακάρι να τα ξέραμε.

Καλές οι χωρογραφίες ,τα πλακάτ ,τα καπνογόνα και οι σημαίες αλλά χωρίς φωνή δεν γίνεται τίποτα. Τόσο δύσκολο είναι όσοι βρίσκονται στο πέταλο να κοιτάνε τον οργανωτή και να τραγουδάνε τα συνθήματα που δίνει; Τόσο δύσκολο είναι όλο το πέταλο να συγχρονίζετε με τα τύμπανα; Τόσο δύσκολο είναι να κρατάμε τα συνθήματα για πάνω απο 5 λεπτά χωρίς να τα αλλάζουμε συνέχεια;;

Μπορεί όντως στην Ελλάδα να είμαστε επίπεδα μπροστά ,μπορεί τα πέταλα που έχουμε να είναι γάμησετα αλλά αν μένουμε σε δικαιολογίες ,θα συνεχίζουμε να πέφτουμε..

ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΜΑΣ ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΠΕΤΑΛΟ!

ΕΙΝΑΙ Ο Νο 1 ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΘΥΡΑΣ 13!

ΧΩΡΙΣ ΦΩΝΗ ΔΕΝ ΒΟΗΘΑΜΕ !


Επόμενο ματς με την Λάρισα ,αντίπαλοι οπάδοι δεν θα υπάρχουν στο οακα .


ΥΣ: Καλώς ή κακώς τα πράγματα στην κερκίδα έτσι είναι. Και υπεύθυνοι είμαστε όλοι !Και αυτοί που δεν φωνάζουν και εμείς που δεν τους ξυπνάμε.

Σχόλια