ΤΙ ΗΤΑΝ ΤΟΥΤΟ;;






Eντάξει σύμφωνοι ,πρώτος και βασικότατος στόχος το πρωτάθλημα. Όμως αυτό δεν σημαίνει πως θα δεχόμαστε χωρίς αυστηρή κριτική ξεφτύλες σαν την σημερινή. Γιατί όταν έρχεται μια τούρκικη ομάδα ,με κάποιους ποιοτικούς παίκτες ,στην έδρα σου και σε έχει στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου στο 0-3 τότε αυτό ούτε δικαιολογείται ,ούτε ξεπερνιέται. Και δεν θα μπούμε στην διαδικασία να χρυσώσουμε το χάπι λέγοντας πως η ομάδα έκανε ευκαιρίες και έχασε πολλά γκολ. Γιατί τις ευκαιρίες τις έχασε στο 0-2 που όπως είναι φυσιολογικό οι τούρκοι κατεβάσαν ταχύτητα και γιατί σε όλο το πρώτο ημίχρονο η ομάδα σερνόταν.

Τι πάει να πει δηλαδή πως φαγαμε το πρώτο γκολ στην αρχή του ματς και επηρεαστήκαμε;; Πέρνετε τόσα εκατομμύρια ευρώ και αγωνίζεστε σε μια τόσο μεγάλη ομάδα για να μπορείται να γυρίζετε τέτοιες καταστάσεις και να μην σας επηρεάζουν την απόδοση! Γιατί είμαστε ενοχλημένοι απο το σημερινό αποτέλεσμα επειδή δεν παίζαμε ούτε με την μπαρτσελόνα ,ούτε με την μάντσεστερ. Αντιμετωπίζαμε μια ομάδα στα μέτρα μας και μια τέτοια ήττα είναι απαράδεκτη.

ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΝΤΡΟΠΙΑΣΤΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ!

Στα του ματς τι είδαμε ; Έναν Παναθηναικό στο πρώτο ημίχρονο απλά να υπάρχει στο γήπεδο και να μην απειλεί ιδιαίτερα λες και μας βόλευε το 0-1. Στο υπόλοιπο μίσο ,φάγαμε στις αρχές του το δεύτερο γκολ ,μπήκαν οι Πετρόπουλος και Νίνης ,κάνανε την ομάδα πιο επιθετική με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν κλασσικές ευκαιρίες για γκολ που δεν αξιοποιήθηκαν. Συνέπεια αυτού να φάμε το τρίτο γκολ και όλα να τελειώσουν.

Η παρουσία των Νίνη και Πετρόπουλου μας επιβεβαίωσε για ακόμη μια φορά πόσο ταλέντο έχουν οι 2 τους ,πόσο πολύ ανεβάζει η παρουσία τους την ομάδα και τι ταλέντο υπάρχει απο το κέντρο και πάνω. Μόνο που αυτό το ταλέντο και η ποιοτητα πρέπει να αξιοποιηθούν πλήρως ,να γίνονται οι φάσεις γκολ γιατί αλλιώς αποτέλεσμα δεν θα ρθει. Και όσο δεν έρχετε το αποτελεσμα ,θα υπάρχουν και προβλήματα.

Μαζί με το πλούσιο ταλέντο που έχουμε στην επίθεση ,επιβεβαίωσαμε πάλι τα πλούσια κενά που έχουμε στην άμυνα. Δηλαδή απο που να αρχίσουμε και που να τελειώσουμε..

Σήμερα είχαμε και τραγικό λάθος αμυντικού που μας στοίχησε ένα γκολ και ένα αυτογκολ και έναν τερματοφύλακα που μόνο χειρότερος γίνεται απο παιχνίδι σε παιχνίδι..

Ο κόσμος σήμερα ήταν ο μόνος που έκανε το καθήκων του ,αφού σε εργάσιμη ώρα ,σε ένα ματς όχι και τόσο εμπορικό ΠΑΛΙ σχεδόν γέμισε το οακα για να δει τον Σύλλογο. Και αντί για αυτό παρακολούθησε αυτό το χάλι..

Ίσως και να μην ήταν χάλι και απλά να πέφτουμε σε τέτοιους χαρακτηρισμούς λόγω αυτού του αποτελέσματος. Ίσως και να παίξαμε πολύ καλή μπάλα σήμερα στο δεύτερο ημίχρονο όμως...το αποτέλεσμα μετράει!

Η πρόκριση προφανώς και δεν έχει χαθεί ,όπως ούτε και η πρώτη θέση. Αυτά θα χαθούν αν δεν πάρουμε στα σοβαρά τα επόμενα ματς με τις...θεωρητικά υποδιέστερες ομάδες. Είπαμε ,το πρωτάθλημα ο πρώτος στόχος αλλά μην μπαίνουμε στην διαδικασία να ξευτιλιστούμε στα υπόλοιπα.

ΥΣ: Όσοι φεύγανε απο τις αρχές του β ημιχρόνου τι μπορούμε να υποθέσουμε για αυτούς; Ότι δεν είναι Παναθηναικοί ή ότι τους πείραξε η βροχή;;

ΥΣ2: Την Κυριακή με Άρη για πρωτάθλημα...για να μην ξεχνιόμαστε!

ΥΣ3: Αδέρφια μέχρι και ο Θεός έκλαψε απόψε για πάρτη σας! Πάρη ,Αποστόλη δεν θα σας ξεχάσουμε ποτέ ρε μάγκες!!


Σχόλια