ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ...Η ΑΡΧΗ!


Ο πόλεμος που έκανες στον Σύλλογο Κώστα Γκότζο ,η προπαγάνδα που αναπαρήγαγες όσο ήσουν υπό την προστασία της οικογένειας ,η διχόνοια που έσπειρες έχει λάβει τέλος..

..όμως οι συνέπειες έρχονται σιγά-σιγά και θα είναι ιδιαίτερα απολαυστικές! Την αρχή την έκανε σημερα η ΠΡΑΣΙΝΗ που είχες την τύχη να σου κάνει 16σέλιδο αφιέρωμα ,εσένα και όλων των...σχετικών. Και προφανώς αυτό είναι μόνο η αρχή ,μιας και ο πόλεμος που έκανες στον Σύλλογο και στον κόσμο δεν ξεχνιέται και θα παραμένουν ζωντανές οι αναμνήσεις μέχρι να υποστείς όλη την ξεφτύλα που γέννησες.

16σέλιδο αφιέρωμα λοιπόν ,το οποίο θα ανεβεί αύριο για όσους δεν είχαν την τύχη να το διαβάσουν. Κρατικές χορηγήσεις ,δώρα της παε κτλ κτλ

Και φυσικά οι συνέπειες θα εμπεριέχουν και τους Αθαννασόπουλους ,Βέλιτς ,ζουν ,Δελλατόλες κτλ κτλ.


Το παιχνίδι που άρχισες δεν θα έχει ..GAME OVER κωστάκη!

Σχόλια

  1. Ανώνυμος13/9/09 4:01 μ.μ.

    η derby οταν εκανε αγωνα τοσα χρονια οι αλλοι ηταν κρυμενοι..ντροπη να μη βαζουμε πανω απο ολα τον παναθηναικο αλλα να ασχολουμαστε με προσωπα..(Βαρδινογιαννης , Γιαννακοπουλος κ.λ.π)..
    Ελεος..σταματηστε πια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η Derby όταν έκανε τι; Αγώνα; Προς τα που; Στο κατεστημένο του κοκκάλη γεννώντας διχόνοιες στο εσωτερικό του Συλλόγου;

    Κυνηγώντας και λασπολογόντας τους οπαδούς;

    Που την επομένη της Ριζούπολης ,στο ματς ορόσημο του σάπιου κατεστημένου που είχε δημιουργήσει ο πράκτορας υπό την ανοχή των Βαρδινογιάννηδων ,έδωσε συγχαρητήρια στον γαύρο;;

    Πότε η derby έβαλε τον Σύλλογο πάνω απόλα;;

    Τους Βαρδινογιάννηδες έβαζε πάνω απόλα και προπαγάνδιζε και προωθούσε την πολιτική του Τζίγγερ που σε λίγα χρόνια θα αφάνιζε τον συλλογο απο τον ποδοσφαιρικό χάρτη.

    Η Derby ,ο Γκότζος ,ο Αθανασσόπουλος και όλοι οι λοιποί έκαναν τον πιο ύπουλο και βρώμικο πόλεμο στον Σύλλογο και στον κόσμο του.

    Και ήρθε η ώρα να βγουν όλα στην φόρα.

    ΚΑΜΜΙΑ ΑΝΟΧΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος13/9/09 10:07 μ.μ.

    Δε νομιζω να κυνηγησε ουτε λασπολογησε τους οπαδους.Αλλωστε που ηταν οι οπαδοι?(οεο..)
    Αντι να υποστηριζουν την ομαδα(θα μπορουσαν παραλληλα να δηλωσουν την αντιθεση τους στον "κακο"Βαρδινογιαννη) αυτοι κατεκριναν τα παντα ακομα και οταν η ομαδα ηταν 1η..Αλλα ξεχασα κερδιζαμε μονο 1-0 και τοτε δε μας ενδιεφεραι το αποτελεσμα...ενω τωρα...Να κοψουμε το συνθημα "στις χαρες και στις λυπες μαζι" γιατι δε ταιριαζει..Οσο για το Βαρδινογιαννη , εχει βαλει το χερακι του για τη καταξιωση μας στην ευρωπη..ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΑΡΕΣ ΟΠΑΔΟΙ ΤΗΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΑΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ..Εαν θυμαμαι καλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Που ήταν οι οπαδοί; Ειλικινά ρε φίλε ξέρεις ή απλά είσαι αντίθετος έτσι για να σαι;

    Ο Αθαννασόπουλος σου λέει κάτι; Αυτός που δεν άφησε τους οπαδούς να μπουν στο γήπεδο στην Βέρροια ,αυτός που έστειλε φουσκωτούς στην Τρίπολη ,αυτός που ανακάλυψε επεισόδια σε ματς στην Λεωφόρο έξω απο την 6 ,αυτός που κυνηγούσε τους οπαδούς..

    Ξέρεις ποιος τον βοήθησε ; Ο Κωστάκης που προπαγάνδιζε με πρωτοσέλιδα κατά του κόσμου;

    Θυμάσαι την 13πως ήταν εκείνη την χρονιά;
    Θυμάσαι όλο το γήπεδο σε τι κατάσταση βρισκόταν;

    Οι Βαρδινογιάννηδες τι έχουν κάνει; Γνωστό τον Σύλλογο στην Ευρώπη με πορείες..δεκτό.

    Ξέρεις όμως και τι δεν έχουν κάνει;

    Να γαμάνε τον γαύρο παντού και πάντα ,να παίρνουν πρωταθλήματα και κύπελλα ,να φέρνουν την ομόνοια στον κόσμο και όχι να τον διχάζουν ..

    Και η derby έχει βοηθήσει ΠΑΡΑ πολύ... αν θες και σου αρέσει να ζει στην μιζέρια δικαίωμα σου...όμως μην προσπαθείς να κάνεις το μάυρο άσπρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου