NIKHΣΤΕ ΤΟΝ ΕΡΓΟΤΕΛΗ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ!


Κρίμα ,δυστιχώς χάσαμε και λογικά απομακρυνόμαστε και απο την πρόκριση για τους ομίλους του champions league. Η Ατλέντικο μας νίκησε δίκαια 3-2 μέσα στο οακα και πήρε το διπλό. Η ομάδα μας προσπάθησε αλλά η διαφορά δυναμικότητας φάνηκε στις λεπτομέρειες στα τελειώματα των φάσεων. Το ξέραμε πως ήταν καλύτεροι ,το διαπιστώσαμε και σήμερα..
ΟΜΩΣ Η ΧΡΟΝΙΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΟ ΠΑΓΚΡΗΤΕΙΟ ,όπου η ομάδα μας πρέπει να πάει με στόφα πρωταθλητή και να πάρει το διπλό με ευκολία αποδίδοντας και καλό ποδόσφαιρο. Το πρωτάθλημα είναι ο πρωταρχικός μας στόχος και όποιος το αμφισβητεί ζει εκτός πραγματικότητας κα δεν γνωρίζει τις άμεσες ανάγκες του Συλλόγου.

Η ομάδα έπαιξε καλό ποδόσφαιρο ,αγωνίστηκε με τον τρόπο που μπορείς να κοντράρεις τέτοιες ομάδες ,δεν κλείστηκε πίσω ,έψαξε το γκολ ,βγήκε μπροστά αλλά δεν κάναμε τις -λίγες- φάσεις ,γκολ. Στον αντίποδα οι Ισπανοί διέθεταν 3 παικταράδες παγκοσμίου επιπέδου ,όπου μέσα σε 3 φάσεις μας κάνανε 3 γκολ .Με αυτόν τον τρόπο εκθέσανε την -γνωστή πλέον- προβληματική μας άμυνα για ακόμη μια φορά και μας δείξανε πως με τέτοιους αμυντικούς δεν πάμε πουθενά για μεγάλα πράγματα στην Ευρώπη. Το ξέραμε αυτό και δεν μας πειράζει τόσο ,μιας και πρώτα θέλουμε η άμυνα να αντεχει στα ελληνικά ματς και ύστερα στα ευρωπαικά (ακούγεται κάπως αλλά πλέον οι μεταγραφές έχουν δρομολογηθεί..).
Αγωνιστικά η ομάδα κατέβηκε αμυντικά αλλά στην πορεία του ματς έδειξε πως υπήρχε επιθετικός προσανατολισμός ,αν και με ανορθόδοξο τρόπο κάνοντας καμινάδες και μπαλιές των 30 μέτρων. Δεν μπορούμε να πούμε πς κάποιος παίκτης υστέρησε μιας και όλοι προσπαθήσαν και έδωσαν μάχες ,αλλά οι Μουν και Γκαλίνοβιτς ήταν οι μεγάλες απογοητεύσεις μιας και ηταν οι δυο τους ,απόλυτα υπεύθυνοι για τα αποτέλεσματα στην άμυνα.
Τώρα να μπούμε στην διαδικασία να αναλύσουμε τα τι και πως δεν έχει σημασία ,αυτό το κάνουν δεκάδες sites. Απλά επαναλαμβάνουμε πως όσο δεν υπάρχουν στην ενδεκάδα δημιουργικοί παίκτες ,τόσο ο Σισέ και ο κάθε Σισέ δεν θα μπορεί να βρει δίχτια ,αφού με μπαλιές βαθιές απο την άμυνα το μόνο που καταφέρνεις είναι να κουράζεις τον ίδιο τον παίκτη απίστευτα πολύ.

Ευάριστη εκπληξη της βραδιάς ο Ζιλμπέρτο Σίλβα που σαν στόπερ έδειξε άψογα στοιχεία και μας βάζει σε σκέψεις ,μήπως το hummer που ψάχναμε...το χουμε ήδη στην ομάδα και δεν το ξέραμε. Κατα τ'αλλα δεξί μπακ χρειαζόμαστε όπωσδηποτε και για να μην το κουράζουμε ο Σειταρίδης ελεύθερος είναι και περιμένει!
Όσον αφορά τον κόσμο γέμισε για ακόμη μια φορά το οακα μέσα στον Αύγουστο ,πράγμα που μόνο οι Παναθηναικοί καταφέρνουν! Βέβαια όπως φάνηκε μέσα στους 55.000 υπήρχαν και πολλοί Παναθηναικάρες που έφευγαν μόλις φάγαμε ο τρίτο γκολ ,μιας και μάλλον δεν άντεχαν τόση πίκρα και είπαν να προλάβουν την κίνηση μετά στο parking. Τέτοιους Παναθηναικούς η ομάδα δεν τους έχει ανάγκη. Είναι οι ίδιοι που γκρινιάζουν και καταρριούνται με το κάθε τι.

Πλέον χρειαζόμαστε στην Ισπανία το 0-2 ,αλλιώς η ζωή συνεχίζεται και στο europa league...


ΥΣ: Δηλώσεις επι δηλώσεων μετά το ματς .Σύνηθες φαινόμενο πια και αρχίζει και κουράζει..

ΥΣ2: Απο αύριο οι γνωστές κριτικές στον Τεν Κάτε ,μάθαμε πια..

ΥΣ3: Όχι δεν μας πηδάει ο Ολλανδός και τον υποστηρίζουμε .Προς αποφυγή παρεξηγήσεων..

ΥΣ4: Ο Πλατινί έτσι όπως το κανε το champions league να δούμε τι αποτελέσματα θα χει..

ΥΣ5: Η ολυμπιακάρα της ευρώπης που θα δαμάσει όποια ομάδα βρει μπροσπά του και όλα τα σχετικά που θα ακούμε μέχρι τα πρώτα στραπάτσα στους ομίλους..

ΥΣ6: ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ .-

Σχόλια