ΠΡΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΑΙ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ

O oμοσπονδιακός προπονητής ,ο τυπάς που εκπροσωπεί την Ελλάδα ,Νίκος Γέμελος που είναι και παράλληλα προπονητής του γαύρου στην κολύμβηση ,αυτός ο καραγκιόζης λοιπόν προέβη σε δηλώσεις ,το λιγότερο προκλητικές και υποτιμητικές για τον Σύλλογο μας.

Αυτός ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ που εκπροσωπεί την χώρα μας ,πρέπει να του δώσουν πούλο απο το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα αλλιώς για ακόμη μια φορά θα φανεί όλη η γύμνια που υπάρχει στα περισσότερα σπορ του ελληνικού αθλητισμού.

ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ο ομοσπονδιακός προπονητής να μιλάει έτσι για τον μεγαλύτερο ελληνικό Σύλλογο ,να είναι τόσο εριστικός και να προκαλεί με τόσο χυδαίο τρόπο. Και στην συγκεκριμένη περίπτωση πρέπει να δράσει και ο ερασιτέχνης Παναθηναικός .Υποτίθεται πως πλέον υπάρχει και αρμόδιος για τέτοια ζητήματα και δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να αφεθεί στην μοίρα του αυτό το γεγονός .ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ!

Παράλληλα με αυτές τις δηλώσεις δείχνει και το κόμπλεξ που έχει για τον Σύλλογο καθώς δεν υπήρχε κανένας απολύτος λόγος να αναφερθεί στην παρουσία μας στο πρωτάθλημα κολύμβησης.

Αυτά βέβαια να τα δουν και οι του ερασιτέχνη που με την χρόνια απουσία του Συλλόγου απο το συγκεκριμένο άθλημα αλλα και απο άλλα πολλά ,χαρίζουν τίτλους στον γαύρο και δίνουν πατήματα στον κάθε κομπλεξικό να πετάξει την μαλακία του.


ΥΣ: Ο γαύρος πήρε το πρωτάθλημα κολύμβησης και εκτενέστατα ρεπορτάζ και αφιερώματα απο όλα τα μμε. Το πρωτάθλημα που κατακτήσαμε στο μπάσκετ μικρότερη δημοσιότητα πήρε.Αντικειμενική δημοσιογραφία σε όλο της το μεγαλείο..

Σχόλια

  1. Ανώνυμος13/8/09 9:16 π.μ.

    εεε βέβαια κατά τα άλλα τους έφταιξε στους πουστ__γαυρους το ΤΣΟ & ΛΟ με αυτό το αρχι__ι που είναι και ομοσπονδιακός προπονητής, αλήθεια εδώ δεν υπάρχει επιτροπή φιλάθλου ιδιότητας και αθλητική δικαιοσύνη... αλλά εμείς δίνουμε τα δικαιώματα γα__ τον Πειραιά τους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου