ΚΑΙ Ο ΒΑΡΔΗΣ ΜΟΛΙΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ...



Φαίνεται πως πλέον αρχίζουν και μπαίνουν στον χορό της προπαγάνδας τα βαριά μέσα ,γιατί με φυλλάδες σαν την derby που έχει απαξιωθεί και απο τους 500 που την παίρνουν δουλειά δεν γίνεται.

Έτσι ,το μεσημεριανό δελτίο του mega συμφερόντων Βαρδή Βαρδινογιάννη ,έπρεπε στα αθλητικά να βάλει κάτι πικάντικο ώστε να αρχίσει να δουλεύει η προπαγάνδα για τους μεγάλους ευεργέτες του Συλλόγου ,Βαρδινογιάννηδες.

Σύμφωνα λοιπόν με το δελτίο ,η οικογένεια Βαρδινογιάννη έχει καλύψει εξ ολοκλήρου το μπάτζετ των τελευταίων 2 ετών που ανέρχεται στα 50 εκατομμύρια ευρώ ,έχει βάλει άλλα 70 για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου και δεν έχει εισπράξει τίποτα ,μιας και οι μεγάλοι μας ευεργέτες τ αφήσανε στο ταμείο του Συλλόγου για περεταίρω ενίσχυση της ομάδας.

Ρε Βαρδινογιάννηδες ακόμα να πάρετε πρέφα ότι ο κόσμος του Παναθηναικού δεν είναι πρόβατα και έχουν κρίση και μνήμη;

Εσείς που υποστηρίζατε πως οι Βαρδινογιάννηδες έχουν εξαφανιστεί ,ελπίζουμε να αναιρέσετε μιας και το θηρίο βγαίνει στην αντεπίθεση να ριμάξει ότι έχει δημιουργηθεί..

Οι υπόλοιποι μέτοχοι (λίγοι ποσοτικά όπως ανέφερε και το δελτίο..) καθήστε να τρωγόσαστε μεταξύ σας και να βρίσκετε φανταστικούς εχθρούς και αφορμές ,όταν έχετε την νο1 επικύνδινη οικογένεια για τον Σύλλογο μπροστά σας. Τους αφήνετε μόνους ,τσακώνεστε μεταξύ σας και ο Βαρδής αρχίζει και χορεύει. Δεν κάνουν προπαγάνδα ουτε στον προπονητή ,ούτε στους παίκτες...Ρίχνουν λάσπη στους Γιαννακόπουλους ,στον Πατέρα ,στον Βγενόπουλο ,στον Νίκα ,στον Ξυλά και σε όλους τους νέους μετόχους..

ΑΡΧΙΣΑΝΕ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΟΙ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΑΙΟΙ

ΓΙΝΕΤΕ ΓΡΟΘΙΑ ΟΙ ΜΕΤΟΧΟΙ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ,ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΜΕ ΚΟΙΝΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΠΩΣ ΘΑ ΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ!


ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΔΕΣ = ΒΛΑΠΤΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ Α.Ο.

Σχόλια

  1. Ανώνυμος20/8/09 10:05 μ.μ.

    ΡΕ ΒΑΡΔΙΝΑΓΙΑΝΝΗΔΕΣ ΕΧΕΤΕ ΕΝΑ ΚΑΝΑΛΑΚΙ Κ ΞΕΚΙΝΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΝΩΡΙΣ ΝΩΡΙΣ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΑΛΛΑ 'ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΞΥΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΓΑΜΡΟ' ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ!!!ΣΑΣ ΤΣΟΥΖΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΣΠΡΑΞΑΤΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΚΟΜΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕΤΟΧΙΚΟΥ ΚΑΦΑΛΑΙΟΥ!! Ε Μ Α Σ ΜΑΣ ΡΩΤΗΣΑΤΕ ΠΟΣΟ ΕΤΣΟΥΖΕ ΟΤΑΝ ΠΟΥΛΗΣΑΤΕ ΤΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ-ΤΗΝ ΟΜΑΔΑΡΑ ΤΟΥ 96!!!!ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΝΙΚΑΕΙ ΔΕΝ ΑΛΑΖΕΙ!ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΝΑ ΕΙΧΑΤΕ ΓΡΑΨΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΑΣ ΜΕ ΧΡΥΣΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΛΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΑΤΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ 'ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΤΟ ΕΜΙΣΗΣΣΝ ΠΟΛΛΟΙ ΤΗΝ ΔΟΞΑ ΟΥΔΕΙΣ'!ΟΣΟΙ ΑΓΑΠΑΝΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΕΝΩΘΕΙΤΕ Κ ΓΙΝΕΤΕ Η ΑΣΠΙΔΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΦΑΝΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΜΕΤΟΧΟΥΣ ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΜΑΓΚΑΣ ΑΠΟ ΠΑΝΩ.ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΣΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΕ ΟΟΟΟΕΕΕΕ!!!ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΑ ΣΤΟΜΑΤΑ ΡΕΕΕΕΕ ΠΑΟ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΘΥΡΑ 13!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου