ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΠΡΕΠΕ!


Πολλοί ευαίσθητοι δημοριογράφοι θίχτηκαν απο την χθεσινή συνέντευξη τύπου του Τεν Κάτε που τους άφησε με την μαλακία στο στόμα ,αφου είπε αυτά που έπρεπε και τους έγραψε στα παπάρια του. Ο Ολλανδός μπορεί να έχει κάνει λάθη αλλά έχουμε τονίσει άπειρες φορές πως είναι μάγκας και έχει την απόλυτη στήριξη μας. Και δεν μας πρόδωσε χθες..



Είναι μάγκας γιατί βρήκε το σθένος να τα βάλει με το...καθεστώς του Γκούμα και να τον στείλει στον αγύριστο ,είναι απο τους λίγους που ξέρουν να εκτιμούν την δύναμη του κόσμου και είναι ΝΙΚΗΤΗΣ!

Δυστιχώς για τους δημοσιοκάφρους δεν τους έκατσε το χθεσινό αποτέλεσμα και η προπαγάνδα θα τρενάρει λίγο. Και άσε τους μπαμποχελάκηδες και γκότζους να αρχίσουν πάλι τον ύπουλο πόλεμο ,μέχρι να κάτσει η στραβή και να ξαναρίξουν λάσπες εκμεταλλευόμενοι καταστάσεις.

Εκεί που δεν υπολογίζουνε είναι πως ο απλός κόσμος στηρίζει τον Τεν Κάτε και δεν μπορούνε να περάσουνε πλέον καμμία γραμμή!

Και για την ιστορία οι δηλώσεις του Ολλανδού:"Είμαστε χαρούμενοι για τη νίκη και τη χαρά που προσφέραμε στους φιλάθλους μας. Οι παίκτες μίλησαν στον αγωνιστικό χώρο. Δεν είμαι ένας επιζών. Είμαι ένας νικητής"

Σχόλια