Ο ΚΑΡΟΥΛΙΑΣ ΣΤΗΝ Α(Θ)ΛΗΤΙΚΗ ΚΥΙΑΚΗ!

Αν και την Α(θ)λητικη Κυριακή την θεωρούμε πλέον σαν εκπομπή καμμένο χαρτί ,αφού η προπαγάνδα που αναπαράγεται δεν έχει προηγούμενο και η αντικειμενικότητα της είναι υπο του μηδενός ,σήμερα ενημερωθήκαμε πως στο πάνελ τον Παναθηναικό εκπροσώπησε ο Νίκος Καρούλιας και έδωσε -όπως μας ενημερώσαν πάντα- μαθήματα ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΗΣ συμπεριφοράς.

Δηλαδή;

Δηλαδή ξεγύμνωσε λεκτικά και με θράσσος τον καραγκιόζη τον μίχο ,που πέρυσι αφού έβρισκε και τα κανε με τον Βασίλη Κωνσταντίνου ,πίστεψε πως έγινε άνθρωπος και ξέρει να μιλάει. Σήμερα απέναντι του είχε τον Καρούλια που δεν τον άφησε σε καμία φάση να προπαγανδίσει και τον σταμάταγε πάντα κάνοντας επισημάνσεις που τον πετράκη τον αφήνανε μαλάκα και έκανε τουμπεκί.

Έχουμε την πεποίθηση πως τους εν λόγω παλαίμαχους τους εγκρίνουν και απο την παε και δεν πάει όποιος να ναι. Όπως και να χει η επιλογή Καρούλια είναι σωστή και να συνεχίσει έτσι με τσαμπουκά και να μην πέσει στο τριπάκι των σεις και σας. Απέναντι του έχει τους πιο σκατόγαυρους και δεν πρέπει να δρουν ανεξέλεγκτα κάθε εβδομάδα και να τους ακούει ...όσοι τους βλέπουν τέλος πάντων.

Η ΠΑΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΩΡΑΚΙΣΤΕΙ ΚΑΙ...ΕΞΩΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ,ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΤΗΝ ΛΑΣΠΗ ΤΩΝ ΜΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ!


ΥΣ:Αν και ρόλος της Αθλητικής Κυριακής ,τουλάχιστον όπως την μάθαμε, ήταν να ενημερώνει τον κόσμο για τα αθλητικά δρώμενα του Σαββατοκύριακου και όχι να έχουν 10 κοστουμάτους μέσα σε ένα πάνελ και να λογομαχούν. Αλλά είπαμε ,όταν οι άλλοι βασιλεύουν μέσα απο τα σκατά ,τότε πρέπει να πέσουμε και μεις σε αυτά για να δούμε άσπρη μέρα..

Σχόλια