ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΣΑΣ ΤΑ ΔΩΣΑΝΕ;


Σε τέτοιο κάζο που σας έριξε η παε ,λογικό είναι να βγάζετε τόση χολή και να κράζετε με το παραμικρό. Όμως μην το παίζεται και θεματοφύλακες της ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΗΣ ιδέας ,γιατί πολύ μας συγκινείται που ενδιαφέρεστε μόνο για το αγωνιστικό κομμάτι και την ηρεμία της ομάδας ενόψει των ματς με την Ατλέντικο..

Μας συγικνείται τόσο πολύ που μπαίνουμε στην διαδικασία να σκεφτούμε πόσο πολύ προστατέψατε την ομάδα και την ηρεμία της βγάζοντας την επομένη της Τσεχίας δριμύ κατηγορώ για τον προπονητή και απαιτούσατε να το στείλουν σπίτι του όλη την βδομάδα πριν τον επαναληπτικό. Και αυτό είναι μόνο ένα παράδειγμα γιατί είναι το πιο πρόσφατο. Αυτήν την τακτική την εφαρμόζεται χρόνια. Όποτε σας βολεύει να βγαίνει μπροστά το αγωνιστικό κομμάτι ,όταν όχι τότε αρχίζουν άλλα κόλπα .Και στις δύο περιπτώσεις προπαγάνδα και μάλιστα χείριστη.

Μιλάτε εσείς για ρουφιάνους ,που έχετε πάρει αυτόν τον τίτλο χρόνια τώρα ;; Έχετε το θράσσος και μιλάτε εσείς για ρουφιάνους; Ρε πάτε καλά ;Έχετε περάσει τον κόσμο για τόσο μαλάκα; Ακόμα και οι τελευταίοι που σας διαβάζουν ,θα ξυπνήσουν και θα σας πάρουν με τις ντομάτες!

Και ο Γκούμας σας έτσουξε που έφυγε...χάσατε τα αποκλειστικά; Έτσι είναι η πουτάνα η ζωή κ.Γκότζο. Πότε έχει τα πάνω της ,πότε τα κάτω της .Χρόνια τώρα μας δηλητηριάζατε τις ψυχές μαζί με το παλιό καθεστώς ,τώρα ήρθε η ώρα να δεις και την άλλη όψη του νομίσματος. Αυτήν που αγαπάει αγνά τον Σύλλογο και δεν τον βλέπει ως φράγκα για να πάει να πάει να τα σκάει στον τζόγο.

Περαστικά και καλή δύναμη γιατί έρχονται κι άλλα ..



ΥΣ:ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΣΑΣ ΤΑ ΔΩΣΑΝΕ;;

Σχόλια