Α ΡΕ ΚΩΣΤΑΚΗ...


Σήμερα είχαμε την ευκαιρία να διαβάσουμε άλλο ένα πρωτοσέλιδο που θα αφήσει ιστορία και θα μπει μέσα σε αυτά που αποδικνείουν πόσο γελοίος είναι ο κ.Γκότζος και όλη η παρέα του ,πόσο κωλοτούμπες κάνουν σ είδια που θέματα που πριν 2 χρόνια τα εκθείαζαν και τα υποστήριζαν κιόλας με τον πιο εκκωφαντικό τρόπο.

Όμως τώρα κ.Γκότζο τα πράγματα έχουν αλλάξει ,απο εφημερίδα της παε έγινες ένα απόβλητο που ΚΑΝΕΙΣ δεν σου δίνει σημασία και με γελοία πρωτοσέλιδα και ηλίθιους μηχανισμούς προσπαθείς να πουλήσεις 100 φύλλα παραπάνω.Και η πλάκα είναι πως πλέον ούτε αυτά πετυγχαίνουν γιατί ΟΛΟΙ σε έχουν πάρει χαμπάρι. Έχεις καταντήσει μια παρωδία..


Τα προηγούμενα καλοκαίρια ,θυμάσαι τι στήριξη έριχνες σε κάτι τυχάρπαστους; Τι παιχταράδες χαρακτήριζες κάτι Άντονσον ,Ενακαρίρε;; Τόσο παιχταράδες που πάνω απο 5 ματς και οι 2 τους δεν αγωνίστηκαν. Θυμάσαι το υπομονή και στήριξη επι Τζίγγερ;

Όλα αυτά βέβαια άλλαξαν όπως είναι φυσιολογικό. Πλέον ούτε τα διαρκείας δεν σου δώσανε να πουλήσες κανά φύλλο παραπάνω..


ΥΣ:Και αν δεν θυμάσαι ,την 13 Απρίλη έκλεισες...απο τους "6000 οπαδούς που εξέφρασαν την οργή τους " εκείνη την Κυριακή στο Πεδίον του Άρεως.

Σχόλια