ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ


Αυτό το κείμενο είχαμε σκοπό να το δημοσιεύσουμε ,είτε περνάγαμε την Σπάρτα ,είτε όχι ,ανεξάρτητα με ποια ομάδα θα πέφταμε στον τρίτο προκριματικό.

Απο την περσυνή σαιζόν τονίζουμε και επαναλμβάνουμε πως πρωταρχικός στόχος και αυτοσκοπός των παικτών του Παναθηναικού πρέπει να είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος. Η ομάδα έχει να το πάρει απο το 2004 και μετράει μόνο 1 απο το 1996. Απολογισμός τραγικός και εξευτελιστικός. Τα περισσότερα χάθηκαν με πουστιές του γαύρου ,άλλα με ανικανότητα δικιά μας. Όπως και να χει το αποτέλεσμα δείχνει πως τα τελευταία 14 χρόνια μετράμε μόλις 1 πρωτάθλημα και 1 κύπελλο ,ενώ οι πούστηδες παίρνουν την μια κούπα πίσω απο την άλλην (όπως τις παίρνουν τέλος πάντων..). Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα όλος ο μηχανισμός να ελέγχεται απο τους γαύρους ,ο κόκκαλης να υπάρχει παντού ,οι πιτσιρικάδες όλο και περισσότεροι να γίνονται γαύροι και ο Σύλλογος να μικραίνει εξαιτίας της ανυπολυψίας του στο λαοφιλέστερο άθλημα.


Αυτοί οι λόγοι είναι αρκετοί για να καταλάβουμε ΟΛΟΙ πως φέτος πρέπει να μας νοιάζει πως θα πάρουμε το πρωτάθλημα και μετά όλα τα υπόλοιπα. Οι παίκτες μας σαφώς και πρέπει να τα δωσουν όλα με την Ατλέντικο και αυτό που τους ζητάμε είναι η πρόκριση και μόνο ,ΑΛΛΑ σε περίπτωση αποτυχίας για κανένα λόγο δεν πρέπει να ορίσουν την χρονιά ως αποτυγχημένη ,αφού ο στόχος κρίνεται τον Μάη του 2010.
ΠΡΕΠΕΙ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΑΣ σε κάθε ματς του πρωταθλήματος να τα δίνουν όλα ,να βλέπουν το κάθε ματς με τον κάθε εργοτέλη σαν ντέρμπυ και να παίζουν λυσασμένα για να παίρνουν τους 3 πόντους της νίκης.

ΠΡΕΠΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ σε κάθε εντός και εκτός να είναι με την ίδια καύλα ,ώστε να δημιουργεί ατμόσφαιρα και να βοηθάει την ομάδα να φτάνει όλο και πιο κοντά στον τίτλο. ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να ξενερώσει κανείς σε περίπτωση αποκλεισμού απο την Ατλέντικο. Ο στόχος μας βρίσκεται αλλού και εκεί πρέπει να επικεντρωθούμε. ΜΟΝΟ αν πάρουμε το πρωτάθλημα η χρονιά θα θεωρηθεί επιτυγχημένη.

Ο κόσμος και ο Σύλλογος εχουν πιο πολύ ανάγκη στην παρούσα φάση ,το πρωτάθλημα και το κύπελλο ,παρά μια ευρωπαική πορεία που απλά θα μας αφήσει με τις εντυπώσεις και τις αναμνήσεις. Η τούρτα είναι το πρωτάθλημα και το κερασάκι η ευρώπη.

Όλοι μας πρέπει να ξεκαθαρίσουμε μέσα μας ,τι έχει περισσότερο ανάγκη ο Σύλλογος .Όπως το καλοκαίρι του 2003 που όλοι αντιληφθήκαμε πως οι ευρωπαικές πορείες απο μόνες τους ούτε βοηθάνε ,ούτε χρυσώνουν το χάπι. ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΦΕΤΟΣ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.

Η είσοδος στους ομίλους του champions league σίγουρα θα κρατήσει το πρεστίζ της ομάδας ψηλά ,θα βοηθήσει οικονομικά τον Σύλλογο ,αλλά αν είναι το ματς της 19ης Αυγούστου στο οακα με την Ατλέντικο να λειτουργήσει εις βάρος του ματς με τον Εργοτέλη λίγες μέρες μετά ,ΤΟΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΞΕΚΑΘΑΡΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΟΙ πως θέλουμε οι παίκτες μας να είναι πανέτοιμοι για το ματς της κρήτης και όχι για αυτό με τους ισπανούς.

Μπορεί να ακούγεται σε πολλούς κάπως αυτό που λέμε ,αλλά αν η ομάδα δεν μπορεί να σηκώσει ελλάδα και ευρώπη μαζί ,τότε ας αφήσει την ευρώπη και ας αφοσιωθεί στα ματς του πρωταθλήματος!
ΠΡΕΠΕΙ το σερί του γαύρου να σταματήσει
ΠΡΕΠΕΙ όλοι να πάρουμε απο το ξεκίνημα της χρονιάς σοβαρά το κάθε μικρό ματς πρωταθλήματος

ΠΡΕΠΕΙ όλοι να αναλογιστούμε τι έχει περισσότερο ανάγκη ο Σύλλογος. Ένα πρωτάθλημα ή μια ευρωπαική πορεία;
ΠΡΕΠΕΙ απο φέτος να ξεκινήσουμε το δικό μας σερί που θα μας δώσει άλλο αέρα και θα γεμίσει τους παίκτες με ψυχολογία νικητή


ΥΣ: ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ πως είναι αυτονόητο πως ζητάμε την πρόκριση στους ομίλους απο την ομάδα .ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ είμαστε και αυτό πρέπει να διεκδικήσουμε ,αλλά να μην λειτουργήσει εις βάρος του πρωτάθληματος ΚΑΙ σε περίπτωση αποκλεισμού ΔΕΝ πρέπει να φέρουμε την καταστροφή ..αλλού είναι η ουσία.

ΥΣ2: Και για να το πούμε και πιο απλά ,στα μάτια του κόσμου η ομάδα θα είναι πετυγχημένη αν τον Μάη θα πανηγυρίζουν το πρωτάθλημα και όχι αν φτάσουν μέχρι τους 16 του champions league.

ΥΣ3: Τέτοια νοοτροπία ,περί μεγαλύτερης σημαντικότητας μιας ευρωπαικής πορείας παρά ενός πρωταθλήματος, έχουν παίκτες όπως ο Καραγκούνης .Καλό θα είναι είτε ο ίδιος να καταλάβει τις ανάγκες και τα πρέπει του Συλλογου ,είτε όλοι οι υπόλοιποι στην ομάδα να έχουν πάρει πρέφα τι ζητάει και θέλει περισσότερο ο κόσμος.

ΥΣ4: Σάββατο 22 Αυγούστου ,το πρώτο ραντεβού μας στην Κρήτη! ΟΛΟΙ πρέπει να κατέβουμε ,να γεμίσουμε το Παγκρήτειο και να δείξουμε στην ομάδα πως φέτος δεν αστειευόμαστε και είμαστε αποφασισμένοι να κατακτήσουμε τον τίτλο!

Σχόλια