ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΓΙΑΚΟ..


Επειδή το σημερινό μπαράζ ανακοινώσεων για ένα δημοσίευμα μιας εφημερίδας ξέφυγε πολύ και η παραπληροφορίες και οι φήμες δίνουν και παίρνουν ,καλό θα ήταν να μπούμε στην διαδικασία να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα.

Πρώτον ,ότι ο Κυργιάκος είναι Παναθηναικός ΚΑΝΕΝΑΣ δεν μπορεί να το αμφισβητήσει ,ούτε καν οι δηλώσεις του ίδιου!

Δεύτερον ,ότι υπήρχε πάντα η πιθανότητα να γυρίσει στην ομάδα απο τότε που έφυγε για την σκωτία είναι δεδομένο ,οπότε λογικό να υπάρξουν και συναντήσεις και τηλεφωνικές συνομιλίες. Κανένα συμβόλαιο με την αεκ και καμία ρήτρα δεν μπορεί να αποτελέσει πρόβλημα για να γυίσει στην ομάδα ο παίκτης.

Το μόνο πρόβλημα που προκύπτει είναι το βέτο που βάζει ο Τζίγγερ για τον συγκεκριμένο παίκτη (όπως πιο σθεναρά και για τον Σειταρίδη) ,επειδή τον έτρεξε ο Κυργιάκος στα δικαστήρια και του "λέρωσε" το όνομα ,αυτού και της οικογένειας του. Οι Βαρδινογιάννηδες σε θέματα ηθικής είναι -όπως όλοι γνωρίζουν- αμείλικτοι (όπως και με το ζήτημα του Κωνσταντίνου και της κόρης του Κυράστα) και θεωρούν πως όταν κάποιος τους τρέχει στα δικαστήρια ,ενώ του έχουν φτιάξει την καριέρα ,είναι αχάριστος και όλα τα σχετικά.

Εμείς δεν μπορούμε να πούμε ποια απο τις δυο μεριές είναι λάθος γιατί δεν ξέρει κανείς τι έχει παιχτεί. Αυτό που ξέρουμε όμως είναι ότι αν δεν υπάρχει το βέτο του Τζίγγερ ,όλοι οι δρόμοι για τον Κυργιάκο είναι ανοιχτοί και θα λυθεί με έναν απο τους καλύτερους τρόπους το πρόβλημα του στόπερ.

Αλλά με βάση τις σημερινές ανακοινώσεις ,μπαίνει οριστικά ταφόπλακα στην ενδεχόμενη επιστροφή του παίκτη..


ΥΣ: Πάντως και μόνο που μπήκε στην διαδικασία η παε να απαντήσει σε ένα απλό δημοσίευμα εφημερίδας ,λέει πολλά για το ποιος επέμεινε να βγει ξεκάθαρη διάψευση για να μην υπάρχει η παραμικρή αμφιβολία..

Σχόλια