ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΤΟΝ ΓΕΝΑΡΗ ΤΕΛΙΚΑ;

Διαβάζουμε πως η διοίκηση κλείνει τον Τσέχο διεθνή αμυντικό Γίρανσεκ για τον Ιανουάριο ,επειδή θα υπάρχει η δυνατότητα να αποκτηθεί ως ελεύθερος. Διαβάζουμε πως ο Τεν Κάτε δηλώνει υπεύθυνα στον πρόεδρο πως η ομάδα δεν χρειάζεται ενίσχυση..

Παρ'όλα αυτά όσα επίσημα ματς έχουμε παίξει η άμυνα είναι ένα σκοποχώρι αποτελούμενη απο παίκτες που δεν επιτρέπεται να παίζουν στον Σύλλογο.

Τι διαθέτεις στην άμυνα; Βύντρα ,Σαριέγκι ,Καντέ ,Μουν ,Σπυρόπουλο ,Μπιερσαμιρ ,Μελίσση ,Δάρλα ,Γκαλίνοβιτς ,Τζόρβα ,Καρνέζη.

Δηλαδή αυτοί οι παίκτες μπορούν να αποτελέσουν την άμυνα του Συλλόγου; Με όποιον συνδιασμό και να τους βάλεις ,η άμυνα χρειάζεται ΑΜΕΣΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ.

Για ποιο λόγο να κινηθούμε για αγορά αμυντικού τον Ιανουάριο ,όταν βλέπουμε πως υπάρχουν βασικά αμυντικά προβλήματα;; Επειδή ο παίκτης θα είναι ελεύθερος; Αφού βγαίνουν απο την διοίκηση κάθε τρεις και λίγο και λένε πως δεν έχουν πρόβλημα ρευστότητας. Για ποιο λόγο και αυτό το καλοκαίρι αμυντικό διεθνής κλάσσης δεν είδαμε;; Και σίγουρα όσα δηλώνει ο προπονητής είναι λόγια του;;

Δεν ξέρουμε τι συμβαίνει ,πάντως θεωρούμε εντελώς ηλίθιο μα μην αγοράζεις τώρα κάποιον αμυντικό και να περιμένεις μέχρι τον Ιανουάριο ,που μπορεί τα πράγματα να έχουν ξεφύγει και να είναι αργά..

Σχόλια