KAI ΕΣΥ...ΑΠΩΝ !


Ούτε χρειάζεται να πάρουμε κάποιου την θέση ,ούτε να είμαστε εμπαθείς. Απλά ,πρέπει να μπούμε κάποια στιγμή στην διιαδικασία να μιλήσουμε με γεγονότα και με αυτά που είμαστε σε θέση να ξέρουμε. Ο Βλάσσης Σταθωκοστόπουλος μέχρι στιγμής είναι απών στην χρηματοδότηση κάποιου τμήματος του ερασιτέχνη. Αν ήταν κάποιος άλλος ούτε που θα μπαίναμε στην διαδικασία να ασχοληθούμε και να ζητήσουμε ευθύνες. Αλλά εδώ μιλάμε για τον Βλάσση..


Τον Βλάσση που είναι χρόνια στον ερασιτέχνη,που στις αρχές του 2000 πήρε το ανδρικό βόλλευ υπο την εποπτεία του και το πέρασε απο το ερασιτεχνικό στο επαγγελματικό επίπεδο..

Τον Βλάσση που έφερε στην ομάδα μερικούς απο τους μεγαλύτερους παίκτες στον κόσμο που στα τέλη της δεκαετίας του 90 ούτε που το φανταζόμασταν ότι θα έχουμε την τύχη να δούμε τέτοια ονόματα να παίζουν για τον Σύλλογο..

Τον Βλάσση που μαζί του κατακτήσαμε πρωταθλήματα ,κύπελλα ,πήγαμε σε ευρωπαικά final 4 ,φτάσαμε ένα βήμα πριν τους 4 του Champions League..

Τον Βλάσση που του σταθήκαμε απο την πρώτη στιγμή ,σε όλες του τις δυσκολίες είμασταν δίπλα του ,που τον πιστέψαμε ,που που που..

Και ξαφνικά πέρυσι ανακοίνωσε την παραίτηση του ,λόγω της κόντρας του με τον Θανάση και επειδή ο τελευταίος δεν τον άφηνε να πάρει την προεδρία του ερασιτέχνη. Εμείς τότε είμασταν μαζί του και τον δικαιολογούσμε ,αν και ποτέ δεν θεωρήσαμε πως η λύση ήταν να παρατήσει το βόλλευ στην μοίρα του. Τον δικαιολογήσαμε γιατί ξέραμε πόσο πολύ αγαπάει τον Σύλλογο και πόσο ήθελε να γίνει πρόεδρος του ερασιτέχνη ,ώστε να οδηγήσει κι άλλα τμήματα στην κορυφή.

Και στο τέλος του καλοκαιριού ο Θανάσης ανακοινώνει την απόφαση του να παραιτηθεί και πολλοί πιστέψαμε πως είναι η ώρα του Βλάσση και να πάρει αυτά που διεκδικούσε χρόνια τώρα (αν και είχαμε γράψει πως στις αρχικές του προθέσεις είναι να μην επιστρέψει στον Σύλλογο ,τουλάχισον μέχρι του χρόνου) .Αυτό όμως δεν έγινε και στην ουσία δεν ακούσαμε καθόλου να παίζει τον όνομα του για την ανάληψη του ερασιτέχνη ή κάποιων τμημάτων.

Είναι καλώς ή κακώς απο τους ανθρώπους που είναι υπόλογοι στον κόσμο του Συλλόγου ,μιας και μας έχει δείξει πως νιώθει και δεν είναι κανένας στυγνός επιχειρηματίας. Έχουμε απαιτήσεις απο αυτόν διότι ξέρουμε πως μπορεί να πραγματποιήσει τα όνειρα μας. Είπαμε ,καλώς ή κακώς είναι υπόλογος και απο την στιγμή που δεν έχει κάνει καμία κίνηση για την ανάληψη ΕΣΤΩ κάποιου τμηματος νιώθουμε προδωμένοι. Ούτε νταβατζιλίκι κάνουμε με τα χρήματα του ,ούτε τον απαξιούμε. Απλά λέμε αυτό που νιώθουμε..

ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ να μπαίνει στον ερασιτέχνη ο Τζίγγερ και να μην έχει μπουκάρει ακόμη ο Βλάσσης.

Όσα ανέφερε πέρυσι ως λόγους για αποχώρηση του απο τον Σύλλογο ,φέτος αναιρεθήκαν και έχει την ευκαιρία να κάνει αυτό που επιζητούσε. Δεν μπορούμε να πάρουμε ως σοβαρές δικαιολογίες πως κρατάει μούτρα στον...Σύλλογο επειδή δεν μπήκε την μοιρασιά της πίτας της παε ,ούτε πως απλά θέλει να ασχολείται μόνο με τα μαγαζιά του..

Το βόλλευ αντρών μετράει ώρες για την πλήρη καταστροφή του και την επιστροφή στα πέτρινα χρόνια ,τότε που χαροπαλεύαμε να μείνουμε στην κατηγορία και στην καλύτερη να βγούμε καμία Ευρώπη. Είναι πραγματικά κρίμα να χαθούν τέτοιες βάσεις ,έχουμε τρομερό υλικό που μπορεί να αφήσει εποχή ,έχουν γίνει πολύ καλές κινήσεις για του χρόνου και όλα δείχνουν πως θα τα καταστρέψουμε μόνοι μας. Θα είναι ένα απο τα μεγαλύτερα εγκλήματα που έχουν γίνει ποτέ στον Σύλλογο.. Δεν μπορούμε να πιστέψουμε πως αυτό αφήνει ασυγκίνητο και τόσο αδιάφορο τον Βλάσση...

Δυστιχώς η ιστορία γράφει για όλους...

Σχόλια