BOYΛΩΣΕ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΣΤΟΜΑΤΑ !


Είναι η απόλυτη ευκαιρία σου Τεν Κάτε ,να μην χάσεις πολλών την εμπιστοσύνη και παράλληλα να σταματήσεις -προς το παρόν τουλάχιστον- τον πόλεμο που σου κάνουνε απο προχθές όλα τα μμε και δημιουργούν ταυτοχρονα και πρόβλημα στην ομάδα.

Προχθές στην Πράγα εξέθεσες τον ιδιο σου τον εαυτό με τις αψυχολόγητες αλλαγές που έκανες σε ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι ,το ανακόλουθο σύστημα που παρέταξες και τις ιδιες τρύπες που εμφανίστηκαν κυρίως στην άμυνα.


Με το τέλος τηςχρόνιας όλος ο κόσμος έβαλε ασπίδα γύρω απο σένα και απαίτησε με τον έναν ή τον άλλον τρόπο την παραμονή σου για να παρουσιάσεις το έργο που μπορείς με τις δικές σου μεταγραφές και το δικό σου ρόστερ. Το καλοκαίρι εσύ ,ο πρόεδρος και ο Αντωνίου βγαίνατε και δηλώνατε πως ΟΛΕΣ οι μεταγραφές γίνονται με την συνεργασία όλων σας και πως είμαστε πλέον πλήρεις. Εμείς αυτο δεν το διακρίναμε προχθες !Με τον ίδιο άχρηστο αμυντικό κατεβήκαμε ,πάλι δεν είχαμε φυσικό δεξί μπακ ,πάλι ο παρτενέρ του άχρηστου ήταν ένας εξίσου χαμηλής ποιότητας παίκτης και πάλι η γενική εικόνα της άμυνας μας ήταν σαν παιδικό σχολείο.

ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΧΕΙ με όλες τις διαβεβαιώσεις που έχεις δώσει στον κόσμο ,είσαι αυτόματα και απόλυτα υπεύθυνος για τα αποτελέσματα. Και αν χαθεί η πρόκριση την Τρίτη καλώς ή κακώς θα υπάρξουν προβλήματα..

Την Τρίτη το βράδυ όμως είναι η εκαιρία σου .Κατέβασε το σύστημα που δουλεύεις στην προετοιμασία ,κάνε την ομάδα πιο επιθετική ,βάλε τους πιο φορμαρισμένους παίκτες στην ενδεκάδα και λιώστε τους Τσέχους. Έχουμε πολύ καλύτερη ομάδα απο αυτούς και θα είναι έγκλημα αν θα χαθεί αυτή η πρόκριση.


Κάνε την Τρίτη αυτά που πρέπει και βούλωσε τα στόματα όλων των πούστηδων που βρήκαν τροφη και αρχίζουν απο τώρα να δημιουργούν προβλήματα.

Η Derby ήδη άρχισε τον πόλεμο στο πρόσωπο σου ,της έδωσες την ευκαιρά και αρχίζει και βαράει σε καθημερινη βάση.

Η SportGay τα ίδια ,ο Φίλαθλος επίσης ..

ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ,ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΤΩΠΑ ,ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΜΗΝ ΚΑΕΙ ΑΠΟ ΤΩΡΑ Η ΧΡΟΝΙΑ


ΥΣ: Όπως και να χει ,είσαι απο τους λίγους προπονητές που απολαμβάνεις απο τον κόσμο τόσο εμπιστοσύνη και στήριξη. Μην μας προδώσεις!

Σχόλια